02.06.07
14:19
Какво мислите , може ли при НВД да се хапва супа примерно , да кажем супа топчета или пък супа пиле ... имайте предвид ,че каймата за топчетата е домашна и няма соя и такива боклуци , също така аз ям почти безсолно , така че не мисля , че и това е проблем... ? Или ?
Темата беше редактирана от Don Corleone на 02.06.07 14:21.
Не знам дали може, но има фиде (нз дали така се казваше) и картофи.
Според мен по малко няма да навреди, но това е само лично мнение...;)
Мнението беше редактирано от DDD на 03.06.07 06:13.
02.06.07
16:25
Зависи колко картофи, ориз/фиде влизат в нея и зависи колко строго ти е НВД-то :)
02.06.07
18:01
Че ти накъде ще отслабваш повече.. :gulp: .. защо не минеш на РБД за поддържане на кг. .. защо ти е още това НВД.. :roll:
Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 02.06.07 18:02.
02.06.07
19:39
:) отговарям на всички поред.
Значи фиде в супата няма , ориз има - кафяв , картофи също няма :) :)
Относно отслабването , има още паласки по корема , но не знам ...свалям , но паласките на корема си седят.Знам ли , може би това си е просто кожа...
Да така е.Хубаво е да помислиш малко за качване на кг.Качване имам предвид чисто.
02.06.07
21:41
Е , може да ми се смеете , но понеже години наред меко казано бях “дебел” .. .сега като чуя за качване и ме побиват тръпки.
Знам,че ако се храня правилно с достатъчно количество белтъци дневно ще кача мускул ,но ме е страх да не трупна пак мазнина ... :(
02.06.07
22:51
казано от Don Corleone на 02.06.07, 21:41:
Е , може да ми се смеете , но понеже години наред меко казано бях “дебел” .. .сега като чуя за качване и ме побиват тръпки.
Знам,че ако се храня правилно с достатъчно количество белтъци дневно ще кача мускул ,но ме е страх да не трупна пак мазнина ... :(
Няма бре, аз лично бих ти предложил нещо такова - почни да хапваш повече въг., но ‘хубави’ ( тоест натурални - картофи, ориз, леща, грах, фасул и т.н. ). Като в същото време хапваш и поне 2,2гр. белтък на кг. телесно тегло на ден. Почвай силови тренировки и след тях по 20-30 мин. кардио. Ако почваш да качваш кг. ( мериш се на кантар поне през 2 седмици и на месец си проверяваш размерите с шивачния метър ) - почваш пак няква диетка или увеличаваш кардиото! Просто мини на някво РБД. Няма смисъл да караш на това НВД, аз не знам как не ти е гадно през деня. НВД-то го издържам максимум месец, месец и нещо и през повечето време ми е някво много гадно без повечко въг. От догодина съм решил само РБД в период на сваляне! По-човешко е някак си.. ;-)
Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 02.06.07 22:53.
03.06.07
07:47
Еми гадно ми е , да.
Не че съм направил някакъв рекорд , но повече от 6 месеца съм на НВД , започна проблем с кръвното - тази сутрин беше 85/47 , пулс 45 ... , пия капки за повишаване , но не помагат. Само бързите въглехидрати дават резултат , тази сутрин се накльопах с 130 гр бързи въглехидрати - вафли Боровец и чак сега ми е по-добре.Айде пак почнах да се оплаквам кат пенсионер ;)
Мерси за съвета иначе , ще те послушам ! Само да ми се оправи кръвното !
03.06.07
09:03
казано от Don Corleone на 03.06.07, 07:47:
Еми гадно ми е , да.
Не че съм направил някакъв рекорд , но повече от 6 месеца съм на НВД , започна проблем с кръвното - тази сутрин беше 85/47 , пулс 45 ... , пия капки за повишаване , но не помагат. Само бързите въглехидрати дават резултат , тази сутрин се накльопах с 130 гр бързи въглехидрати - вафли Боровец и чак сега ми е по-добре.Айде пак почнах да се оплаквам кат пенсионер ;)
Хе-хе, аз съм същия, откак преди 2 години свалих много мазнини ( бях станал 115кг. мазнини, сега съм 77кг., повечето мускул :P ) кръвното ми се промени. Това е няква ирония ли не знам, като пушех и пиех имах постоянно 120/80 ( идеалното кръвно ), сега над 110 не минава, повечето време ми е 90/50, не знам колко е ‘вредно’, не чуствам някаква разлика, добре съм си. Обаче това за пулса не е добре. :down: Според мен е добре да обмислиш сериозно да минеш на РБД, все пак НВД не би трябвало да се прави повече от 8 седмици ( 2 месеца ), а ти го караш вече 6 месеца.. или поне зареждащия ден го прави на 3 дена, нещо такова.
Кратко и ясно - супата, доколкото знам се усвоява много трудно и бавно и няма място в НВД.
03.06.07
09:49
казано от Don Corleone на 03.06.07, 07:47:
Еми гадно ми е , да.
Какво правите вие бе, хора? Какво е това кръвно, какъв е тоя пулс. На мен като ми падне кръвното под 110/70 имам чувството че умирам.
03.06.07
10:45
Стига бе, ти пък.. вечер съм имал и по 70/40 и не съм чувствал нищо особенно.. просто съм някъв мега отпуснат и спокоен и с много бавен пулс.. иначе ако увелича свинското за 1 седмици веднага ми става 110/60.. :cheese:
Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 03.06.07 10:47.
03.06.07
13:28
Айде кръвното се преживява , ама ако пулс 45 удара в минута според вас е добре ....щото според мен не е ...
03.06.07
15:39
казано от Don Corleone на 03.06.07, 13:28:
Айде кръвното се преживява , ама ако пулс 45 удара в минута според вас е добре ....щото според мен не е ...
Е не виждам някой да е казал, че е добре.. разбира се че не е добре.. :roll: