Отзиви за vesoftbg.com?

Темата е заключена.
RA

02.06.07
17:16

Шото са скоро привършвам л-карнетина и бърнарите и си мисля после да си зема Animal Cuts, та попаднах на този сайт, където цената му е 80 кинта - толко ниска цена, че чак се зачудих...
http://vesoftbg.com/nutrition/index.php?productID=11

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 14:25.

02.06.07
18:51

Като гледам имам чувството, че са от нетришън избирани продуктите и ми се върти в главата една идея, кой може да стои зад сайта, но ще си остане гадаенето :P

03.06.07
08:54

Аз направих една сметка и 10lbs протеин на ON vesoftbg.com излиза само с 6 лв. по-скъпо от netrition.com. Aко не правят някъкви магии с тея протеини може и от там да си взема.

Не съм поръчвал от нета още нищо, но я кажете добавките в някъква опаковка на куриерската фирма ли ви ги носят? В смисъл може ли да се види дали оригиналната опаковка на добавката е отваряна преди да платиш на куриера?

03.06.07
10:10

казано от emzo на 02.06.07, 18:51:

Като гледам имам чувството, че са от нетришън избирани продуктите и ми се върти в главата една идея, кой може да стои зад сайта, но ще си остане гадаенето :P

Май и аз се досещам... :coolsmirk:
Като цяло обаче продуктите ми се виждат скъпички.

03.06.07
11:19

Не бъдете толкова потайни де :) Ако мислите че някой измамник стои зад сайта по добре го кажете отколкото някой да си остане прецакан от тоя сайт.

Никой не е казал измамник. Точно си е момчето, поне ако е този, за който си мислим с emzo (Красимир Кръстев не се знае за кого се досеща  %-P )

03.06.07
11:42

Mного добре, тогава :) Със сигурност ще си купя 5-10 кила прах от там.

GE

13.10.07
08:46

Аз съм поръчвал от новият им сайт обаче - dobavki-bg.com . Той отдавна се премести де, но няма измама продуктите са си американски. Поръчвал съм No-xplode и lipo6.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1