10.12.04
17:59
Има ли смисъл да се дига ако в същия ден 6те се пие(малко) 200гр. водка.....
Ми има смисъл, защо да няма? Е, ако първо пиеш, а после вдигаш, назнам - със сигурност ще е кофти, а и смисъла май се губи заради концентрацията и тн. С други думи - тренираш, хапваш добре, малко по-късно пийваш добре :D ... На мен ми звучи привлекателно даже, нака и другите да кажат.
П.С. - Чел съм, че руските щангисти са използвали водката преди (може и сега да я ползват). Обаче са консумирали по 50гр. привечер и на следващия ден сутринта са били зверове :D
Смисъл от тренировка винаги има :) Виж сега.. смисъл от пиене на водка.. е друг въпрос :) Ако ще правиш тренировка преди/след запой нека тя да е по-лека от обикновено, тъй като организмът тъй или иначе няма да е способен да се превъзтанови достатъчно добре..
За смисъла не знам, но мога да ти кажа ефектите от алкохола и тренировките при мен. Ако тренирам здраво и после пия се разбивам тотално с много по-малки от обикновено количества водка например. Ако тренирам след запой пък нямам добър тонус на мускулите и силата ми е по-малка. Говоря когато съм се напивал, а не когато съм пийвал само 50-100г.
Месеците когато тренирам активно избягвам да пия какъвто и да е алкохол, за да постигна максимална ефективност от тренировките, но с всичките тия празници просто не може да не се случи да се отрежа някоя вечер :lol:.