04.06.07
19:12
Момци много отчаяно искам да намеря учебника по програмата за обучение на персонални трениори NASM (nasm.org) жизненоважно ми е. В момента се обучавам по програмата на ISSA (представител за БГ е Момчил Милев) но разгледах съдържанието на техния учебник и мисля че е доста по-добър, поне от това което може да се разбере само по съдържанието. притиснат съм скоро да си завърша курса (да си взема изпита), защото след 2 месеца и по-малко даже трябва да замина за САЩ. Проблемът не е точно, че ми трябва този учебник за да си завърша моя изпит, а просто искам след като имам сертификат да се чувствам достатъчно подготвен и достоен за него. Учебникът на въпросната NASM ми се струва много по-добре систематизиран и смятам че може да е полезен и на някой, който няма да става трениор, но иска да получи систематизирана информация и повече знания без да се рови непрекъснато в нета и да чете отделни хвърчащи статии.
Едва ли някой от вас има този учебник, така че молбата ми е не е “постнете линк ако имате” а е по-скоро “помогнете ми да го открия някъде”. Все курсът струва 650$ и учебникът е осноната част от него, така че задачата не е лесна.Благодаря предварително.
Доволен ли си от ISSA. Момчил много ласкаво се изказа за него, не е лесен (то не че има нещо лесно в тоя спорт), но май си заслужава. Какво ти е мнението? (извинявай за оффтопика)
Мнението беше редактирано от YODA на 04.06.07 19:31.
04.06.07
21:34
Еми програмата е добра според мен, доста сложна, материалът е сбит - в смисъл доста информация в малко пространство и всяко изречение е от значение така да се каже :))) Аз няма с какво да го сравня за да определя колко точно е добър курсът, но мисля, че е доста по-напред от КОРФИТ например (не искам да давам крайни мнения, за да не обидя някого и защото нямам достатъчно информация относно този курс) поне от впечатленията ми. Ако имаш по-конкретни въпроси питай.