03.06.07
17:59
Наскоро на пат за фитнеса намерих една аптека дето продават протеинови вафли. оферта ли за тия вафли или нема смисал!!
03.06.07
18:55
Зависи на коя фирма са. Оферта е ако нямаш време за едно добро ядене. Иначе вместо протеин на прах излизат по - скъпо.
03.06.07
19:36
Винаги ще предпочета една пилешка пържола от тия вакуумираните пред тия вафли.
03.06.07
19:52
братле ама маи в вафлата има повечко портеини а?
03.06.07
19:55
Аз живея в общи линии на протеинови вафли (поне през делничните дни). Смея да кажа, че държа прилично ниво на физическа подготовка, така че по всяка вероятност те работят добре при мен. Преди всичко опира до финанси, тъй като те са по-скъп източник на протеин от шейка или някои храни. В моето ежедневие те намират приложение и дори мисля, че са рентабилни.
03.06.07
21:06
Определено са доста скъпички, но са най-удобното нещо в сравнение със всички добавки. Не ти трябва да мериш дози, чаши , шишета, вода и т.н. Вадиш и ядеш Ако имаш финанси си заслужава стига да са на добра фирма, това изключва българските според мен. Димитър Михайлов, би ли споделил ти на коя фирма ползваш и кой вид?
03.06.07
21:15
Да ,ако си постоянно в движение и пътуваш много не можеш без вафли. На мен ми се налага често да съм в чужбина и мога да си взема една кутия и да закърпя яденето.
Най-добрите вафли са EAS, hands down ;)
03.06.07
21:47
Johnny Bravo, не бих искал да конкретизирам все още, може би в по-късен етап ще приема практиката да коментирам (както и друг член на екипа) какви добавки приемам. Но нека първо не се приема всичко казано като 101% реклама, а просто че и аз имам мнение на клиент / потребител на хранителни добавки. :)
04.06.07
06:38
Валентин Иванов не мисля че на EAS са най-хубавите, а на Next Nutrition. А иначе това което каза Д.М. е вярно финанси...
04.06.07
08:04
Да си призная не съм ги опитвал на некст но веднага ще поправя грешката.
А ти опитвал ли си Advantage Carb Sense Chocolate Crisp?
Направили са го като корни но с много шоколад с вкус като този ма Милка без майтап. Правил съм си експеримент и никой не е познал че това е протеинова вафла. Но и цената им е високичка- в Сащ са около 3 $по магазините, а ако се докарат до тук не им мърдат 4 евро.
:gulp: Егати фафлата 4 евро.Аз за тие пари ще си накупя вакумирани пилешки пължоли както бе казано по-горе.
04.06.07
20:13
казано от kirios на 04.06.07, 16:26:
:gulp: Егати фафлата 4 евро.Аз за тие пари ще си накупя вакумирани пилешки пължоли както бе казано по-горе.
Ами да,ама няма да са с вкус на шоколад и няма да можеш да си ги ядеш в самолета, или на гарата ;)