Проблем с гърди.

30.05.07
19:14

Здравейте...Тренирам от вече половин година обаче когато започнах бях с затлъстяване сега съм по-добре.Проблема ми е тясно свързан с гърдите.От тренировките които правя горната част на гърдите се уформя а мазнината пада надолу и овисва,Въпроса ми е как мога да натоварвам по добре долната част на гърдите за да премахна мазнините.

НЕ МОЖЕШ!Само с диета.Колкото кофи и обратни легове и там подобните обратни наклони няма да ти помогнат.Мазнината и мускула са 2 различни неща.Евентуално да качиш повечко мускулна маса в гърдите и гърба за да се опъне тази мазнина до известна степен,а може и да изчезне малко по-малко като се увеличът калорийните нужди поради увеличената маса.

30.05.07
19:45

казано от vampire666heart на 30.05.07, 19:20:

НЕ МОЖЕШ!Само с диета.Колкото кофи и обратни легове и там подобните обратни наклони няма да ти помогнат.Мазнината и мускула са 2 различни неща.Евентуално да качиш повечко мускулна маса в гърдите и гърба за да се опъне тази мазнина до известна степен,а може и да изчезне малко по-малко като се увеличът калорийните нужди поради увеличената маса.

Аз също бях така с леко увиснали гърди и както казва vampire666heart:Евентуално да качиш повечко мускулна маса в гърдите и гърба за да се опъне тази мазнина
Става но главно с диета се премахват най-лесно и ефективно. ;-)

30.05.07
22:00

Мазнината не може да бъде “опъната” от мускул, а трябва да се стопи с кардио + диета.

Икам да кажа,че просто няма да виси толкова много.То пак си е един вид опъване.Ако имаш мазнина там и като се напомпаш иглежда по-добре.Съответно ако достигнеш размера на сегашното напомпване в студено състояние ще е по-добре.Но пак казвам най-сигурния начин е диетата.

04.06.07
20:19

a и аз да питам...и моя въпрос е свързан с гъдите! Значи едната ми гърда (лявата) ми е доста по голяма от дясната, натоварвам се по еднакъв начин, но ми се струва, че лявата ръка ми е по силна и “бута” повече... незнам кво да правя... как да ги изравня?!

04.06.07
20:38

казано от petrolio на 04.06.07, 20:19:

a и аз да питам...и моя въпрос е свързан с гъдите! Значи едната ми гърда (лявата) ми е доста по голяма от дясната, натоварвам се по еднакъв начин, но ми се струва, че лявата ръка ми е по силна и “бута” повече... незнам кво да правя... как да ги изравня?!

Аз тоя проблем го имам само че при трапец, но просто това  е твоето тяло и ти знаеш къде да гледаш имам впредвид че ти го забелязваш обаче повечето хора не. ;-) Съобщение

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1