Тревата и тренировките

Темата е заключена.
SA

04.06.07
20:42

Намерих няколко теми по зададения проблем, ама в никоя не се казва нищо съществено, ако да не са заключени, коетно не смятам за правилно,- в това да се говори няма нищо противозаконно, а трябва някой да ги разясни тея работи.

Та въпроса е как влияе употребата на марихуана върху тренировките и възстановяването? Ще е хубаво ако има човек, който е наясно как действта и билката и човешкото тялото да обясни, а не някой надървен билдър и някое джойнтърче, минало вече през химическото да се лаят, примерно.

Ето един сайт с изчерпателна информация за всякакви видове психоактивни вещества.

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 08.06.07 21:05.

04.06.07
20:56

padlock !

04.06.07
21:12

казано от emzo на 04.06.07, 20:56:

padlock !

x2 :coolgrin:

04.06.07
21:16

Тоя сайт erowid и всичките темподобни наркомански изстъпления не ги пробутвай в тоя форум. Тука сме се събрали хора, които държим на здравето си и не намираме щастие в това, да блуждаем по улиците като сенки. Всичките тия треви, хапове, линии и т.н. са долна помиярска проява.

04.06.07
23:49

Сайтчето, което е дало момчето е добро. Оттам преди време научих бая полезни неща за алкохола и кофеина и действието му върху тялото. Даже има и раздел за DHEA. Не отхвърляйте нещо само от един поглед! Колкото повече знаем за взаимодействието на веществата и нашето тяло - толкова по-добре ще можем да ги ползваме в наша полза или ще се предпазим от тях. Успех на всички и здрави тренировки!

SA

05.06.07
07:07

Генийче, т’ва е сайт с информация как действат, състав на наркотични вещества и прочее, какво ти пробутвам, научете се да гледате преди да лаете. Защо някой от вас не вземе да обясни “защо”, а не само да лаете, с какво сте по-различни от джойнтърчетата, които разправят, че джонгата не била вредна, а видиш ли, даже била полезна? ‘секи нормален човек му е ясно, че не е “полезна”, аз искам да знам как точно влияе върху тренировките и възстановяването.

05.06.07
08:52

Както каза човека, тука сме се събрали хора да си гледаме здравето, и аз не виждам причина да ме интересува как действа няква дрога когато никога няма да падна до там, че да я пробвам. С какво сме по-различни? С много. Най-вече не си пържиме мозъците и държиме на бъдещето, тялото и здравето си. Ако искаш да знаеш как действа при трен. - не тука, защо не пробваш в някъв нарко. форум?

Lock & Del на темата! :coolmad:

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 05.06.07 08:57.

05.06.07
09:15

казано от Sane на 05.06.07, 07:07:

Генийче, т’ва е сайт с информация как действат, състав на наркотични вещества и прочее, какво ти пробутвам, научете се да гледате преди да лаете. Защо някой от вас не вземе да обясни “защо”, а не само да лаете, с какво сте по-различни от джойнтърчетата, които разправят, че джонгата не била вредна, а видиш ли, даже била полезна? ‘секи нормален човек му е ясно, че не е “полезна”, аз искам да знам как точно влияе върху тренировките и възстановяването.

Изпуши три масура, след което отиди в залата и си сложи 100кг на лега и ще разбереше как действа на тренировките.

05.06.07
10:59

казано от Sane на 04.06.07, 20:42:

Намерих няколко теми по зададения проблем, ама в никоя не се казва нищо съществено, ако да не са заключени, коетно не смятам за правилно,- в това да се говори няма нищо противозаконно, а трябва някой да ги разясни тея работи.

Та въпроса е как влияе употребата на марихуана върху тренировките и възстановяването? Ще е хубаво ако има човек, който е наясно как действта и билката и човешкото тялото да обясни, а не някой надървен билдър и някое джойнтърче, минало вече през химическото да се лаят, примерно.

Ето един сайт с изчерпателна информация за всякакви видове психоактивни вещества.

Единственото нещо което съм пушил през живота си е една пура на абитуриенската, НО мога спокойно да кажа че тревата влияе зле на тренировките по простата причина че тва е наркотик дето те разпуска, а не ти дава енергия примерно като амфетамините(тва не значи че трябва да взимаме амфети), изобщо ако си решил да си пушиш трвеица, за кво ти е да ходиш на фитнес, нали като си дръпнеш не ти пука вече на какво приличаш

05.06.07
19:06

Аве как може да правите такива теми.Тревата по принцип е вредна,а какво остава за спортуващи.То по същата логика дай да удряме кокаинче вместо креатин да кажем.Защото кокаина повишава тонуса и се чувстваш силен.Според мен ако човек сериозно спортува трябва да са откаже от подобни неща в това число към наркотиците слагам и цигари и алкохол.Аз само от последното си позволявам по малко.

08.06.07
16:59

фитнес+масе=?    Накомански истории :-/

Мнението беше редактирано от NRG на 08.06.07 17:03.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1