03.06.07
20:48
Само да ви попитам зех си едни аминокиселини на Universital и искам да попитам нали се пият по 4 2 преди и 2 след трен ?? Щото едни приятели ми казват да пия по 14 на ден :О ????
04.06.07
06:58
Пий ги както пише на опаковката.
с това, което пише на опаковката, нищо не може да се постигне. спокойно може да вдигнеш дозата 2 или 3 пъти (зависи колко кг си), но разпредели приема равномерно през деня, като задължително пиеш преди и след трен
Аз пия по 4 преди и 8 след тренировка...
Евентуално мога да вмъкна още един прием между храненията.
казано от ll cool j на 03.06.07, 20:48:
Само да ви попитам зех си едни аминокиселини на Universital и искам да попитам нали се пият по 4 2 преди и 2 след трен ?? Щото едни приятели ми казват да пия по 14 на ден :О ????
Както пише на опаковката!
казано от FRANKO1 на 04.06.07, 20:28:
и какво ще постигне с 4 аминки на ден?
Е, ако разчита само на тях - нищо...но и не може да се напапа с 20 хапа и да очаква резултати само от приема на амино.
при непроменени други условия (храна,сън, тренировка) с повечето аминки ще постигне по-добро възстановяване, че даже и растеж(тук вече говорим за над 15 хапа/ден).личното ми мнение е , че с 4 хапа абсолютно нищо няма да се постигне, освен някакъв плацебо ефект.ако ще е по толкова, по-добре да не си дава парите изобщо.в момента чистя и на ден пия по минимум 15 аминки, а преди да ми свършат ВСАА-то, стигаха до 25 хапа + 1-2 дози протеин.целта ми е да запазя мах ММ и засега мисля, че се получава.
казано от FRANKO1 на 05.06.07, 06:54:
при непроменени други условия (храна,сън, тренировка) с повечето аминки ще постигне по-добро възстановяване, че даже и растеж(тук вече говорим за над 15 хапа/ден).личното ми мнение е , че с 4 хапа абсолютно нищо няма да се постигне, освен някакъв плацебо ефект.ако ще е по толкова, по-добре да не си дава парите изобщо.в момента чистя и на ден пия по минимум 15 аминки, а преди да ми свършат ВСАА-то, стигаха до 25 хапа + 1-2 дози протеин.целта ми е да запазя мах ММ и засега мисля, че се получава.
Напълно съм съгласен. Аз съм стигал до 20-25 АК на ден (в това число BCAA + Free Form AK).
Ахам момчета вече разбрах по 6 си пия....20-25 за мене е много нещо а и се пак не съм решил да се друсам ;] се пак мерси