не на най-досадния женски проблем........

19.09.04
16:30

Въпросът ми как без кремове и такива работи може да се махне целулит,с една дума койата да стане идеално гладка!!!Ама този ефект да се постигне с физически упражнения!!!! 10Х

20.09.04
16:59

Въоражаваш се с търпение...не спираш да тренираш, внимаваш какво и колко ядеш и евентуално резултата идва след година...може и повечко :)
Аз съм на мнение, че този проблем се премахва и без кремчета, но с много упоритост. Но освен тренировките, хапването също е от голямо значение.

20.09.04
22:34

абе как година бе? става и по бързо с правилни и сериозни тренировки! ама трябва сериозен подход ...

20.09.04
23:34

какво по-точно подход ми трябва??!!!?? 10х

21.09.04
01:30

Според мен всеки който очаква някакви по-сериозни резултати от заниманията си с фитнес и ББ трябва да има налице следните неща:

1. Воля - както за диета така и за трен - нямаш ли желание - нищо не става, а за фитнес трябва сериозна мотивация!

2. Трябва ти знание - без да тренираш правилно - си губиш времето, още повече при грешна тренировка - няма ефект и губиш мотивацията! Знанието според мен може да се получи по 2 начина - или сам се интересуваш - четеш много - опитваш разни системи докато намериш верния път (труден но по добър начин) Или пък отиваш при някой инструктор които ти показва всичко - какво да правиш и как, колко да ядеш и кога! Обяснява ти нещата и как да тренираш правилно. (по лесен начин, но пък по-скъп финансово) Но първо ти препоръчвам да поизчетеш инфото на сайта - скоро той ще бъде почти завършен и ще има достатъчно инфо за всеки и всичко :))

3. Трябват ти $$ - за хранителни добавки и за здравословна храна!! (този пункт може би не е така важен като първите два - но в БГ е сериозен проблем :) )

26.09.04
00:21

bggirl
i az sum na mnenieto che samo s fizicheski uprajnenia e nevuzmojno, triabva ti i dobra dieta.  edna priatelka niama celulit, no tia osven che hodi na fitnes i vechno vnimava kakvo da iade, e i v sporten otbor, ticha mnogo rano sutrin po nad 10km.  probvai i ti neshto takova :)  dano pomogne (loshoto e che shte ti otnema mnogo vreme ot denia :( )  no shtom si reshila che ne iskash kremove i takiva neshta shte uspeesh i bez tiah nii sichki shti stiskame palci :)

vupros kam teb :) zashto ti e da se muchish zverski kato mojesh si reshish problema po po-lesen nachin

Кatz, моля те пиши на кирилица! Използвай “кредора”!

Image

SA

29.09.04
19:49

[quote author=“kaloiancho”]абе как година бе? става и по бързо с правилни и сериозни тренировки! ама трябва сериозен подход ...

:(  Не искам да ви обезкуражавам, но и три години да блъскате и да внимавате какво ядете, дори да се мажете и да ходите на масаж, появил ли се е веднъж целулитът, кожата ви никога няма да стане пак идеално гладка. Но! Поне неравностите няма да стават по-релефни и видими. Така че при всички случаи си струва да се потите.

02.10.04
16:51

за целулита използвай навиване на плат около самото място кадето искаш да свалиш. за стомаха са коланите - термогенни. иначе за дупето и краката кроса помага значително. мисля си все пак че тези уреди които разтръскват тялото - масажори и подобни вършат същата работа че дори и по-добре действа. не е лошо да се опита и този начин на действие.

11.12.04
07:32

Ние навремето използвахме и допълнителен слой от найлони, ефекта е потресаващ. Профи фитнес мацките нямат целулит - аз го отдавам единствено наяката аеробика. Не знам дали мъжките хормони влияят на целулита, но може и това да им помага, знае се че зобят.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1