03.06.07
17:38
Какво ще кажете ако ходя понеделник,сряда,петък и неделя на фитнес а през вторник и четвъртък ходя да плувам на бокс и карам колело ? ? ? Е чакам коментари. :P
03.06.07
18:52
Аз не бих издържал.
казано от Jorku на 03.06.07, 18:52:
Аз не бих издържал.
Аз те първа ще започвам така и просто искам всеки ден да си напрягам тялото по различни начини и за различните мускулни групи.
03.06.07
19:10
С цел?
казано от Jorku на 03.06.07, 19:10:
С цел?
Ти сам си го написал: “Practice Makes Perfect”. :-)
така повече ще птслабнеш отколкото ако ходиш само на фитнес - мн се претоварваш, а възстановяването е наи важното за билдъра ;)
казано от Жаката на 03.06.07, 17:38:
Какво ще кажете ако ходя понеделник,сряда,петък и неделя на фитнес а през вторник и четвъртък ходя да плувам на бокс и карам колело ? ? ? Е чакам коментари. :P
Явно имаш много свободно време, блазя ти!
казано от 5koff на 05.06.07, 16:20:
така повече ще птслабнеш отколкото ако ходиш само на фитнес - мн се претоварваш, а възстановяването е наи важното за билдъра ;)
Точно във възтановяването ми е силата много бързо се възтановявам, за една вечер и готово.
Ми блъскай там плувай карай но за един месец максимум дори това е много щедро предложение по реалистично е една седмица - ще грохнеш и така уморен ще се чустваш че ще те мързи да си зъвържеш връзките на обувките и само от мисълта за физическо натоварване ще ти се гади.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 05.06.07 23:00.
казано от Alkorin на 05.06.07, 22:58:
Ми блъскай там плувай карай но за един месец максимум дори това е много щедро предложение по реалистично е една седмица - ще грохнеш и така уморен ще се чустваш че ще те мързи да си зъвържеш връзките на обувките и само от мисълта за физическо натоварване ще ти се гади.
Може и така да е, но аз обичам да казвам има само един начин да се разбере и той е като се пробва.
06.06.07
12:50
казано от Жаката на 05.06.07, 20:37:
казано от 5koff на 05.06.07, 16:20:
Точно във възтановяването ми е силата много бързо се възтановявам, за една вечер и готово.
Ако ще и Рони Колман да си за една вечер не можеш да се възстановиш.Възстановяването ако не е съпроводено с мускулна треска неможеш да го усетиш.Дори като мине мускулната пак има един кратък период когато то тродължава.
Мнението беше редактирано от Денислав Атанасов на 06.06.07 12:50.
06.06.07
12:50
казано от Жаката на 06.06.07, 12:48:
Може и така да е, но аз обичам да казвам има само един начин да се разбере и той е като се пробва.
Тогава, защо питаш тука? ;)
eдва ли ще имаш много напредък във фитнеса ако ходиш и на бокс, плуване и караш колело.. много калории ще гориш и почти 100% няма да можеш да се възстановиш