06.06.07
20:58
Търсих в търсачката,но като напиша вода ми излизат какви ли не теми,но не и това,което искам да питам.Ако все пак има такава тема нека някой да даде линк ;)
Един приятел ми разправяше,че когато трениращ човек пие повече вода хранителните вещества отивали повече за изграждане на мускули и не се качвали мазнини по тялото,че дори и когато не си на диета пак спомагало изчистването на амзнини (макар и малко).
Има ли нещо вярно в това или не?
Също така ако се окаже вярно какво ще рече повече вода,5-7-10 литра на ден ? :?
07.06.07
06:56
В общи линии 2,5 до 3 литра вода на денонощие са достатъчни. 5 литра си е доста течности. Но, предполагам, тялото само ще ти подскаже.
Успех!
Мнението беше редактирано от Велин Иванов на 07.06.07 06:57.
То е ясно колко са достатачни попринцип на организма,но ме интересуват нещата,които горе попитах дали има нещо вярно в това...
Имаше 2 статии към стайта, предполагам че все още са активни.
Това опитвал ли си го: http://www.bb-team.org/search/results/c174e4d6866294adbef6253bab7695a8/
водата е по-важна от протеина дори! 70 % ако не се лъжа от човешкото тяло е вода направо хората сме си ходещи краставици , така че пии яко вода към 5 литра, не виждам проблема, аз по толкова някъде пия и съм тип-топ
07.06.07
17:45
Абе мисля ,че ако пикаеш през 15 минути значи пиеш дори повече от необходимото. А това за 70те процента -всичката жива материя е предимно вода,не е нужно дори да го споменаваме.Обаче за 70кг човек едва ли трябват повече от 3литра дневно.
Митко Димитров дойде веднъж във Флекса(БС) и един му разправяше че пиел по 10литра дневно и Митко му се изсмя “И как ги пиеш тия 10 литра маняк,аз самия пия далеч по-малко”.
Нищо против поемането на повече течности ,ама като ти се пикае постоянно е малко некомфортно
Знам за човешкото тяло колко процента вода съдържа знам,че е хубаво да се приемат доста течности,но никой не ми отговаря на въпросите,които попитах.Дали,когато се пие повече вода повече хранителни вещества отиват до мускулите и е по-малка вероятноста да се качат мазнини?Никой ли не знае или някъде да има статия за такова нещо?
казано от С7АЛК3Р на 07.06.07, 12:30:
Имаше 2 статии към стайта, предполагам че все още са активни.
Това опитвал ли си го: http://www.bb-team.org/search/results/c174e4d6866294adbef6253bab7695a8/
Като натисна линка даден от теб ми излиза
Резултати от търсене:
* Търсенето не върна никакви резултати.
Връщане към предишната страница
казано от SpUd3r на 07.06.07, 20:16:
Знам за човешкото тяло колко процента вода съдържа знам,че е хубаво да се приемат доста течности,но никой не ми отговаря на въпросите,които попитах.Дали,когато се пие повече вода повече хранителни вещества отиват до мускулите и е по-малка вероятноста да се качат мазнини?Никой ли не знае или някъде да има статия за такова нещо?
нищо такова няма
като тренираш не се качва мазно или даже може да отслабваш понеже се изразходват мн калории
09.06.07
13:53
Освен количеството е важно и качеството на водата.
09.06.07
16:15
Колкото повече вода пиеш, толкова повече натоварваш бъбреците. До 3-3.5 литра вода на ден са си прекалено достатъчни, не виждам смисъл да се пие повече.