Анализ?

09.12.04
15:47

Здравейте! Интересува ме, дали някой знае да правят някъде (срещу заплащане или не) анализ на веществата в храните. Примерно занасям им нещо и на следващия ден ми казват: това съдържа толкова мазнини/белтъчини/въглехидрати/витамини и др. Щото някои продукти са ми бая съмнителни.... Благодаря предварително за отговорите!

09.12.04
16:04

В ХЕИ или в медицинският институт съм чувал ,че могат да направят такъв анализ.
по-здрави

09.12.04
16:34

Мерси, ще проверя в ХЕИ-то, че ми е близко и ще постна.
Поздрави! :)
тъка и не се научи че е по-здрави
емил :)))

11.12.04
13:09

какво стана, провери ли в ХЕИ дали правят такива анализи ?

DM

11.12.04
22:54

Хахахаха нали ако му направят анализа там , ще трябва сигурно да закрият фирмата на храната която е занесъл
хаха

13.12.04
12:20

За съжаление нямах време да отида до ХЕИ-то. Скоро ще отида, все пак е до нас м.....а му  :evil: 
А ако се получи ефекта, който Madman описва, ще ходя по-честичко. Много съм злобен на тая тема :twisted:

13.12.04
14:00

Мартине, по-добре не прави анализ на това, което ядеш, защото ще разбереш истината :D

13.12.04
14:17

Парс, между другото и по този въпрос размишлявам :D
Като за начало ще проверя само дали става работата после ще видим.
Поздрав!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1