08.06.07
09:59
Ако при НВД се яде поне 6-7 пъти и между храненията трябва да има поне 2 часа, абсолютно не смогвам. Като въртя в 9:00 40 минути велото, след това чакам час, час и нещо, за да гори мазнини, първото ми хранене идва към 11 и нещо. Със следобедната тренировка, с която губя около час и половина, някакси няма начин да са поне през 2 часа с изключение на вечерта. Проблем ли е, ако да кажем между отделните хапвания времето е час и 30, час и 40 минути вместо два или три часа. Мерси.
08.06.07
10:01
За 20-30 не мисля, че е кой знае къв проблем :) Или пък ако искаш може да си преместиш следобедната тренировка - вечерта :)
08.06.07
10:07
Принципно най добре е да се яде средно през 3 часа , на мен лично за деня ми се събират около 5 хапвания .
мисля че чакаш мн време слет колелото да не хапваш нищо 30 мин са достатачни и можеш да заредиш с аминота и шеик и слет тях около 30-45 мин да се нахраниш :) някои да ме поправи ако греша :)
зависи как успяваш да смелиш храната и да я усвоиш . Трябва сам за себе си да прецениш кога можеш да направиш следващото ядене без да имаш стомашни проблеми .
Пич не се вманиачавай толкова.И аз от доста време си спазвам изграден хранителен режим , но с времето усещаш че не е задължително да се храниш на точната секунда, през 2 или 3 часа.Просто гледай нещата да са горе долу.Трябва да станеш робот за да спазваш този режим повече от месец и да се храниш точно на определената минута;-) Успех!