Купувам суроватъчен протеин 5 либри...(обявата вече не важи)

Темата е заключена.

09.06.07
09:12

До 90-100 лева,в зависимост от марката...

Темата беше редактирана от 4oKuTo на 25.06.07 07:19.

09.06.07
10:45

Че те толкоз са из магазините.Отивай при Брофа и си вземи CN.

09.06.07
11:51

казано от emzo на 09.06.07, 10:45:

Че те толкоз са из магазините.Отивай при Брофа и си вземи CN.

Просто не им вервам на магазините,тъй като съм чувал за разпечатвани протеини,които се продават...А и се надявах на предложение за ON GOLD…

09.06.07
12:31

И аз тия дни чух такива отзиви от един приятел за ОН на Евлоги.Понеже има карта за 30% намаление ми предложи да я ползвам и с тази карта излиза 5лб около 80 лв ,но думите му бяха “...ама какво да ти кажа тe така ги мешат,отварят се и се запечатват на ново,че вече се чудя дали да си купувам протеини от БГ”.
Извинявам се за офф-а ама просто и на мен ми стана гадно като за пореден път до ушите ми стигат такива отзиви.Ако е вярнои злиза,че дори и американските протеини в БГ не са баш американски. :(

Мнението беше редактирано от Jay_C на 09.06.07 12:39.

21.06.07
14:12

казано от Jay_C на 09.06.07, 12:31:

И аз тия дни чух такива отзиви от един приятел за ОН на Евлоги.Понеже има карта за 30% намаление ми предложи да я ползвам и с тази карта излиза 5лб около 80 лв ,но думите му бяха “...ама какво да ти кажа тe така ги мешат,отварят се и се запечатват на ново,че вече се чудя дали да си купувам протеини от БГ”.
Извинявам се за офф-а ама просто и на мен ми стана гадно като за пореден път до ушите ми стигат такива отзиви.Ако е вярнои злиза,че дори и американските протеини в БГ не са баш американски. :(

Цеха на ОN е в едно село до Пловдив. Една доза се бърка за около 2 минути / за разлика от оригиналния - 20 секунди /. Ина4е опаковката е трепа4.

Мнението беше редактирано от yoyo1 на 21.06.07 14:17.

21.06.07
14:21

казано от yoyo1 на 21.06.07, 14:12:

казано от Jay_C на 09.06.07, 12:31:

Цеха на ОN е в едно село до Пловдив. Една доза се бърка за около 2 минути / за разлика от оригиналния - 20 секунди /. Ина4е опаковката е трепа4.

Това потвърдено ли е.Мислех,че само отварят разфасовките,а не че ги правят в БГ...

21.06.07
15:15

Да да, леко да не е така.Дайте ми ОН купен от БГ, веднага ще разбера има ли разлика.
Особено това за разбъркването ....  :coolsmile:

Правят ги в чужбина, но в БГ ги мешат с нишесте и примерно от 4 кутии на ОН се получават 5-6..

22.06.07
18:35

T’ва трябва само някой магазин да го прави... Не вярвам, тука 50 магазина от цялата страна да си купуват от т’ва село там мешани или те да са си го направили този сборен пункт... Но съм убеден, че това е поредния филм за т’ва селце... Цеха вика на ON….. xa xa смех смех.... Лично мнение!

22.06.07
19:17

И аз много не я вярвам таз история де.Шмекери сигурно се правят,ама цял цех...Село Оптимум викаш. :lol: С управител  бай Иван Кътлъра. :snake:

23.06.07
02:10

Дали вярвате или не аз го видях, и мисля 4е тук е момента някой около Пловдив да каже защо не купува ON.

“Да да, леко да не е така.Дайте ми ОН купен от БГ, веднага ще разбера има ли разлика.
Особено това за разбъркването ....  ”

И като разбереш какво?  ХЕИ  ?
Както го гледах е колям процент нишесте.

“T’ва трябва само някой магазин да го прави… Не вярвам, тука 50 магазина от цялата страна да си купуват от т’ва село там мешани или те да са си го направили този сборен пункт… Но съм убеден, че това е поредния филм за т’ва селце… Цеха вика на ON….. xa xa смех смех.... Лично мнение!  “

Ако е така зна4и само един магазин продава ” кофти ”  ON ?!?

“И аз много не я вярвам таз история де.Шмекери сигурно се правят,ама цял цех...Село Оптимум викаш.  С управител бай Иван Кътлъра.  “

Казвам ви го за съвет, но ирония и дрън-дрън ако оби4аш не.

Просто миналата година бях решил да пробвам да продавам  и в Бг. но ми разкатаха фамилията / мита глупости и накрая ми из4езнаха  и два кашона/. Бяха ми останали някои неща до този месец и никой не искаше да ги купи заради по-горния проблем / вси4ко беше на ON/.

P.S.Казвам ви го като съвет, не искам напатки, най ве4е от теб Emzo, доста 4есто нападаш.

23.06.07
07:50

Значи едно време @КАО банваше или поне се канеше да банне, всеки който дава такава “достоверна” информация ! И добре правеше !
Поредния слух, от който ще стане една ......

Днес имам работа в Пловдив, кажи ми откъде ще си купя една малка опаковка, да видя аджеба как има нишесте вътре.

24.06.07
20:30

Нужно ли е да ви напомням че това е раздел купувам ,а не кое какво е ? ориентирайте се моля

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1