08.06.07
17:18
Здравейте, така днес си купих supermass 2100, защото искам да кача маса сега съм около 62кг и съм висок 180см (на 17г съм) ходя на фитнес редовно от 1 месец и половина някъде. Въпросът ми е гледам, че в сайта на biogame пише, че е хубаво супермасс да се приема с аминокиселини, аз не си взех не намерих по аптеките и там ме посаветваха да не приемам много протеини на куп и да не взимам за сега и като обиколих 2-3 аптеки се отказах за днес, та да търся ли някъде аминокиселини или да взимам за сега само супермасс, а да и ако може да ми припоръчате нещо за по-бързо възтановяване? Благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от edifitnesa на 08.06.07 17:21.
08.06.07
19:28
Никой ли не знае нищо по въпроса ??
трябваше малко да попрочетеш преди да купуваш
не знам откъде си, но в аптеките, освен на биогейм, май няма да намериш други аминки.за “многото протеини” няма да го коментирам - омръзнало ми е изказвания на некомпетентни фармацефти и лекари.
въстановяването си го карай с гейнера и аминките засега
и другия път преди да купуваш вземи да почетеш! ;-)
08.06.07
21:40
казано от FRANKO1 на 08.06.07, 20:46:
трябваше малко да попрочетеш преди да купуваш
не знам откъде си, но в аптеките, освен на биогейм, май няма да намериш други аминки.за “многото протеини” няма да го коментирам - омръзнало ми е изказвания на некомпетентни фармацефти и лекари.
въстановяването си го карай с гейнера и аминките засега
и другия път преди да купуваш вземи да почетеш! ;-)
То уш бях прочел нещо де :P Значи утре ще взема аминки да си купя, а да от софия съм. То и аз това си помислих за тея дето ми обясняваха в аптеката ама пусто не разбирам толкова много от билология :)
09.06.07
10:37
Имам още един въпрос всеки ден ли трябва да взимам протеини (в моя случай супермасс) или само в дните които тренирам?
баси ...... в софия ако няма магазини за хранителни добавки ........ добавки не търси по аптеките - има си специализирани магазини и продавачите в тях би трябвало поне малко да разбират
09.06.07
13:46
казано от FRANKO1 на 09.06.07, 10:38:
баси ...... в софия ако няма магазини за хранителни добавки ........ добавки не търси по аптеките - има си специализирани магазини и продавачите в тях би трябвало поне малко да разбират
Има си специализирани но в моя квартал няма и ми е по-лесно до аптека да отида то има към 10тина някъде може и повечко да са ще потърся ако няма другата седмица ще се разходя на пиротска имаше един мисля.
по добре си дай парите за качествена храна аама саа лятото просто се откажи да качиш
10.06.07
07:33
Мерси на всички за отговорите :) Все пак нали за това взимам супермасс, защото лятото се качва трудно и се надявам да кача с него, пък ще видя дали ще има ефект :P
Здрасти! Аз съм на 16 г. 180 см., 62 кг.Сега и аз си взех супермасс 2100 .Кайете по колко да вземам и кога
03.07.07
16:49
казано от Teodor4o на 15.06.07, 16:58:
Здрасти! Аз съм на 16 г. 180 см., 62 кг.Сега и аз си взех супермасс 2100 .Кайете по колко да вземам и кога
Еми то си пише бре всичко на кутийката като гледам с тебе сме една категория :P Ще кажа, че има ефект от супермаса само дето сега спирам фитнеса за 1 месец щото ще бачкам яко и няма да имам време за фитнес :( Аз лично взимам по 2 лажички преди тренировка и 2 или 3 след тренировка. Успех с фитнеса ;)
20.03.14
21:28
Искам да ви попитам как да пия гейнъра (supermass 2100) сутрин и след тренировка ли, по 1 мерителна лъжица или..?
И аз сутрин взимам Animal Pak .. Ще е проблем ли ако ги взимам заедно сутрин ? Обяснете малко по-подробно, ако може, Мерси !
23.03.14
19:14
темата е на 100 години бе