Мнение за SUPERMASS 2100

08.06.07
17:18

Здравейте, така днес си купих supermass 2100, защото искам да кача маса сега съм около 62кг и съм висок 180см (на 17г съм) ходя на фитнес редовно от 1 месец и половина някъде. Въпросът ми е гледам, че в сайта на biogame пише, че е хубаво супермасс да се приема с аминокиселини, аз не си взех не намерих по аптеките и там ме посаветваха да не приемам много протеини на куп и да не взимам за сега и като обиколих 2-3 аптеки се отказах за днес, та да търся ли някъде аминокиселини или да взимам за сега само супермасс, а да и ако може да ми припоръчате нещо за по-бързо възтановяване? Благодаря предварително :)

Темата беше редактирана от edifitnesa на 08.06.07 17:21.

08.06.07
19:28

Никой ли не знае нищо по въпроса ??

08.06.07
20:46

трябваше малко да попрочетеш преди да купуваш
не знам откъде си, но в аптеките, освен на биогейм, май няма да намериш други аминки.за “многото протеини” няма да го коментирам - омръзнало ми е изказвания на некомпетентни фармацефти и лекари.
въстановяването си го карай с гейнера и аминките засега
и другия път преди да купуваш вземи да почетеш! ;-)

08.06.07
21:40

казано от FRANKO1 на 08.06.07, 20:46:

трябваше малко да попрочетеш преди да купуваш
не знам откъде си, но в аптеките, освен на биогейм, май няма да намериш други аминки.за “многото протеини” няма да го коментирам - омръзнало ми е изказвания на некомпетентни фармацефти и лекари.
въстановяването си го карай с гейнера и аминките засега
и другия път преди да купуваш вземи да почетеш! ;-)

То уш бях прочел нещо де :P Значи утре ще взема аминки да си купя, а да от софия съм. То и аз това си помислих за тея дето ми обясняваха в аптеката ама пусто не разбирам толкова много от билология :)

09.06.07
10:37

Имам още един въпрос всеки ден ли трябва да взимам протеини (в моя случай супермасс) или само в дните които тренирам?

09.06.07
10:38

баси ...... в софия ако няма магазини за хранителни добавки ........ добавки не търси по аптеките - има си специализирани магазини и продавачите в тях би трябвало поне малко да разбират

09.06.07
13:46

казано от FRANKO1 на 09.06.07, 10:38:

баси ...... в софия ако няма магазини за хранителни добавки ........ добавки не търси по аптеките - има си специализирани магазини и продавачите в тях би трябвало поне малко да разбират

Има си специализирани но в моя квартал няма и ми е по-лесно до аптека да отида то има към 10тина някъде може и повечко да са ще потърся ако няма другата седмица ще се разходя на пиротска имаше един мисля.

09.06.07
18:30

има цяла тема за магазините в софия

09.06.07
22:16

по добре си дай парите за качествена храна аама саа лятото просто се откажи да качиш

09.06.07
23:10

вярно е, тия жеги и това потене - просто не виждам как щес тане

10.06.07
07:33

Мерси на всички за отговорите :) Все пак нали за това взимам супермасс, защото лятото се качва трудно и се надявам да кача с него, пък ще видя дали ще има ефект :P

15.06.07
16:58

Здрасти! Аз съм на 16 г. 180 см., 62 кг.Сега и аз си взех супермасс 2100 .Кайете по колко да вземам и кога

03.07.07
16:49

казано от Teodor4o на 15.06.07, 16:58:

Здрасти! Аз съм на 16 г. 180 см., 62 кг.Сега и аз си взех супермасс 2100 .Кайете по колко да вземам и кога

Еми то си пише бре всичко на кутийката като гледам с тебе сме една категория :P Ще кажа, че има ефект от супермаса само дето сега спирам фитнеса за 1 месец щото ще бачкам яко и няма да имам време за фитнес :( Аз лично взимам по 2 лажички преди тренировка и 2 или 3 след тренировка. Успех с фитнеса ;)

Искам да ви попитам как да пия гейнъра (supermass 2100) сутрин и след тренировка ли, по 1 мерителна лъжица или..?
И аз сутрин взимам Animal Pak .. Ще е проблем ли ако ги взимам заедно сутрин ? Обяснете малко по-подробно, ако може, Мерси !

23.03.14
19:14

темата е на 100 години бе

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1