10.06.07
06:15
Така приключиха ми 5-те дни зареждащ период с креатина. Искам да попитам има ли проблем, ако си разтварям креатина в бутилка от мин вода примерно със сок и я взимам с мен, и го пия чак преди тренировка. Понеже съм на даскало и веднага след даскало ходя във залата и съм принуден да си рпавя дозата оше сутринта, ад аго пия чак към 1 примерно! А и още нещо. След тренировка, след храненето ли да го пия или преди него?
поздрави!
Не!По-добре го вземай с в бутилката,но си го приготвяй точно преди да го изпиеш,защото ефекът му намалява като стои разтворен.
След тренировка го пиеш веднага. :coolsmile:
10.06.07
15:15
Значи като го разтворя веднага трябва да се пие, понеже се губи ефекта. Ех, не го знаех това, и го разтварях още сутринта а го пиех наобяд! Тъпо ;[. Мне за друго просто ми е малко трудно да нося 1.800 кг. кофа с мен, ама трябва да го измисля някак. Благодаря за отговорите ;]
10.06.07
17:36
Сипваш в едно шишенце от минерална вода 5 гр. прах от креатина и на обяд ли кога там само допълваш вода в шишето и пиеш. От мивката в даскалото или във фитнеса или от друго шише с вода.