Болка в задната страна на коляното ??

09.06.07
06:11

Значи  вчера  правих клек неска  изпитвам болка  задната част  на коляното !!Болката е  точно  кога  разгувам  крака  има  го само в единия крак!! кво да  права ??

Болка само при разгъване говори най-вероятно за разтежение на някой мускул от задната група на бедрото. Това, което можеш да направиш, съм описал тук. При положение, че няма подобрение, пиши пак

09.06.07
09:19

ами нз  ама  болката  не е мноо силна  !!Има  едно  топче което се показва когато разганеш крака и на едния крак  ме  боли леко !!като го пипам  осещам  болка!! Ако  болката  спре  до другата  седмица да правя ли крака ???Да  си  потурся  ли наколенки  за  да не стаа  проблеми!!

Подуване? Предполагам, че се е формирала киста, което състояние не е опасно и най-често отминава без лечение. Въпреки това, понякога се получават усложнения, а и от разстояние не може да се каже със сигурност на какво се дължи подуването

09.06.07
09:55

Кардио натоварвания  трябва ли да  избявам  сварзани  с  тичане  вело и др. Неска пробвах  вело и не ме  боля  хич  мястото  а пак като ходя  поече  ме боли!

Така или иначе проблемът си остава. Пак казвам - от разстояние може само да догаждаме

Мнението беше редактирано от Симеон Гълъбов на 09.06.07 10:57.

09.06.07
11:07

Мислиш ли че ако  1 месец не праа  крака  ше  оправи?? Колко време  да  изчакам преди да  отида на лекар??

Ами виж, кистата не би трябвало да предизвиква постоянна болка..може би само лека схванатост. Болка се появява само, когато тя се пуква, а това става периодично. При положение, че не травмираш колянната област, всичко ще отмине от седмица до 2-3.

Възможно е обаче болката да е резултат от нещо по-сериозно

10.06.07
15:23

Неска  вече  не  осещам  болка    даже забравих кои  крак ме болеше!! явно не е  нищо !! Блаодаря все  пак за  савета !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1