Отслабване с 12 килограма + упражнения

08.06.07
13:14

Здравейте,

Казвам Борис и съм на 17 години от София. Смея да твърдя,че страдам малко от наднормено тегло , най вече в краката. Висок съм 183 см, но тежа към 91 кг. Имам желание поне да стана 75-76кг. Естествено ми се иска и да направя релеф по тялото най вече крака,ръце и гърди. Майка ми наскоро купи една пътека за вкъщо - Proform 400C - струваше не малко,така че предполагам,че е добра за моите нужди!  Има ли проблем ако пусна снимки на бедрото и на прасците да кажете мнение! По принцип моите кокали са по-масивни и за това и кракът изглежда по-дебел, но е факт също,че имам доста мазнини около бедрото и кълката. Имам голямо желание да отслабна нужните килограми и да стегната мускулите!

Какво бихте ми препоръчали като упражнения и диета ако искате. Според вас за какъв срок може да бъде осъществено това отслабване от 14-15 килограма?

Ще се радвам всеки,който успее по някакъв начин да помогне и да сподели мнение!

Благодаря,с уважение Борис!

ST

11.06.07
09:00

сутрин като станеш на пътеката , следобед на заличка.Правиш НВД, на всеки 4 ден ядеш квото ти падне , после пак почваш НВД.
успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1