Вафли...

09.06.07
19:21

Мога ли да направя мускули от вафли, кроасани, шоколади, сладолед и други такива работи?

MO

09.06.07
19:41

Нищо чудно че никой не ти е отговорил, ако се правеше мускули от такива работи всички американци щяха да са културисти!

09.06.07
22:42

казано от TwOGlocKs на 09.06.07, 19:21:

Мога ли да направя мускули от вафли, кроасани, шоколади, сладолед и други такива работи?

:bug:  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
от вафли много як ше станеш да знаеш        ахахахахахахахахах

09.06.07
23:19

хах е може ако вдигаш кашони с вафли вместо дъмбели :)

10.06.07
08:39

Защо просто не почетете малко из сайта преди да задавате такива тъпи въпроси и да се излагате.Има цял раздел във форума за хранене и ако поне малко беше почел там,нямаше да пускаш тая тема.

10.06.07
16:57

Не.
Както не можеш да направиж мускули от боб и леща :D

10.06.07
19:19

Аз знам, че не може, но един приятел каза, че може да направи големи мускули с такива работи.Аз му казах, че не може, но той опорстваше и затова пуснах темата.

10.06.07
19:50

казано от TwOGlocKs на 10.06.07, 19:19:

Аз знам, че не може, но един приятел каза, че може да направи големи мускули с такива работи.Аз му казах, че не може, но той опорстваше и затова пуснах темата.

хаха ами напраите 1 състезание с тоя пич . предложиму тои да си яде вафлите и да стане топка а ти си следваи нормалния храниетелен план за покачване на ММ и след време много ша му са смеиш  ;-)

11.06.07
08:50

....Освен ако не е имал предвид протеинови вафли.

11.06.07
15:45

Вафлите съдържат много въглехидрати и мазнини, белтъци мног малко, т.е.  в не голями количества могат да ти помогнат за възвръщане на енергията ти- знаеш ,че, когато превиш предимно мускулна маса ти трябват въглехидрати,а когато правиш релеф, трябва да ги избягваш,та, ако прекалиш с вафлите ще качиш килограми и маса, но ще си доста мазен, дебел, няма да качиш чиста мускулна маса- за нея трябват предимно белтъци...

11.06.07
16:18

Той ми каза така, защото имаме един общ приятел, който тренира от 1 година само на лостове (успоредка, набиранки и т.н.).Този общ приятел наистина има добър релеф и ползва само протеин на прах, без никаква диета.Затова първият приятел (между другото той ходи на фитнес от 1-2 седмици и даже не знае какво е въглехидрати) ме убеждаваше, че диетата е безполезна.Той си представя бъдещето така: “Ще започна зала, ще вземам протеин, ще ям 2 пъти на ден - единият път пица, а другият - сладко и щр направя големи мускули”.Затова ето какво му казах аз: “Първо се научи да се храниш правилно, а после вземай добавки!”.Той обаче не ме послуша.Другата пролет обаче ще си разбере грешката, след като види ефектите без “безполезната”  диета...

11.06.07
17:17

То ефектите от тия глупости дето мисли да прави ще ги види много преди другата пролет.

11.06.07
17:35

Искма  тука  да  кажа на  AYO че не  е  праилно  да сравняваш  вафлите и  шоколадите  с леща и боб!!  в  бобените растения  си има протеини а и  са  мноо по  добре от  вафлите и шоколадите !!!

DC

16.06.07
17:25

Ооо , ама можеш и още как ;)
Гледай сега какво ще ти препоръчам аз ;)

Закуска -      100 грама мед + 2 кроасана ;)
Обяд -          200 гр течен шоколад + 3 вафли боровец
Сл. закуска -  300 гр. варен бял ориз
Вечеря  -      4 вафли Боровец +  5 супени лъжици захар ;)
Тази диетка за седмица и бивол ще разболее от диабет ...

Това  ест. е шега .... от вафли , кроасани и др. сладки неща ще трупаш , но не мускул , а мазнини ! !!

17.06.07
18:46

казано от Въглехидратко Шкембелинов ;) на 16.06.07, 17:25:

Ооо , ама можеш и още как ;)
Гледай сега какво ще ти препоръчам аз ;)

Закуска -      100 грама мед + 2 кроасана ;)
Обяд -          200 гр течен шоколад + 3 вафли боровец
Сл. закуска -  300 гр. варен бял ориз
Вечеря  -      4 вафли Боровец +  5 супени лъжици захар ;)
Тази диетка за седмица и бивол ще разболее от диабет ...

Това  ест. е шега .... от вафли , кроасани и др. сладки неща ще трупаш , но не мускул , а мазнини ! !!

:gulp:  :cheese:  :cheese:  :cheese:  :cheese:  :cheese: 

Лелеее човек ти утрепа коча с лопатата като я пусна тая програмка. От утре мисля да я почвам, ама преди и след тренировка мисля да мажа по 5-6 филийки бял хляб със свинска мас. Дано има ефект. :D
........................

Sorry за оффтопика, просто не можах да се стърпя.

17.06.07
19:43

Малко извън темата, но навремето подобни количества сладко ги ядях редовно, и то между другите хранения ;)

17.06.07
20:06

Мноо  ясно ако си  ектоморефн  и  редовно спортуващ може си ядеш от време на  време  сладко!!!

DC

17.06.07
20:34

От  време  на време ям и аз  ... няма проблем в това , но да се тъпчеш всеки ден с 200-250 гр течен шоколад + бял хляб , както правех аз преди ... мале , като се сетя ужас!!!

17.06.07
20:44

Мноо  ясну  де!! аз като ти гледма  снимката  дето е при  подписа  напрао  не мисля  че тва са  един и сащ човек !!

DC

17.06.07
23:14

То пак променяме темате де , ама все пак ...
Оня ден срещнах една стара приятелка , която не бях виждал от година ,  отидох при нея и казах “оо,здравей” .... а тя “Извинете ,познаваме ли се...” :D:D

18.06.07
05:09

Айде и аз нещо извън темата.
Дон Корлеони или както и там да се казваш сега.Станал си кожа и кости.Ако ще се занимаваш с фитнес.Вземи покачи малко мускулна маса най-добре чрез РБР и тогава мисли да чистене на корема.Тези мазнини, които имаш там може и да не са само мазнини, а и отпусната кожа (loose skin).Тя ще остане известно време така, но си млад още :D и ше се свие.

DC

18.06.07
07:55

Да , знам ... и други ми казаха ,че ако кача малко , примерно 3 - 4 кг кожата на корема ще се напълни и няма да  е така отпусната.

26.06.07
21:25

Ммм вафли и шоколади мн. ги обичам .. :d Преди закуската ми беше 100 гр. шоколад след тва 3 часа тренирофки пак 100 гр. шоколад с 2 вафли милка след това лежиш 1 2 часа ядеш 2 джоба и за десерт 2 несте lion-A :)  :-P После 2 яйца без жалтак хапваш пиеш 1,5л вода и си на 6 :Д не шегувам се но тва го правех преди малко по различно :) ма нз кво стана и ся сам 41 килограма :( и нищо не помага да кача пфф това е изван темата ама караи да е весело а ся по темата ами значи имам 1 приятел тои е на 13 14 години и прави фитнес с кроасани и вафли и наи различни захарни изделия ся е 7 за 8ми клас и е 80 килограма  :gulp:

27.06.07
15:49

казано от SmAcK_ThAt на 26.06.07, 21:25:

Ммм вафли и шоколади мн. ги обичам .. :d Преди закуската ми беше 100 гр. шоколад след тва 3 часа тренирофки пак 100 гр. шоколад с 2 вафли милка след това лежиш 1 2 часа ядеш 2 джоба и за десерт 2 несте lion-A :)  :-P После 2 яйца без жалтак хапваш пиеш 1,5л вода и си на 6 :Д не шегувам се но тва го правех преди малко по различно :) ма нз кво стана и ся сам 41 килограма :( и нищо не помага да кача пфф това е изван темата ама караи да е весело а ся по темата ами значи имам 1 приятел тои е на 13 14 години и прави фитнес с кроасани и вафли и наи различни захарни изделия ся е 7 за 8ми клас и е 80 килограма  :gulp:

WOW !!!  :ahhh:  :ahhh:  :ahhh:

Това за твоя приятел е доста фрапиращо. Ако имаш някаква негова снимка на тялото би ли показал ? Според теб има ли ефект от яденето на толкова сладкиши и тренировки ?
И другото, което е поне му говори да не яде толкова много сладко, че ще хване някъв диабет.

27.06.07
16:18

Разбира се че може,стига да си набавяш 250-300гр белтък,друг е въпроса че ще станеш релефен колкото един средно релефен тюлен

27.06.07
17:05

Хехех тос твоя приятел трява е поне 185 см висок че да не е толкова фрапиращо теглото му ;) а ако не е след време ша осети грешките си.

01.07.07
17:05

казано от TIGER на 27.06.07, 17:05:

Хехех тос твоя приятел трява е поне 185 см висок че да не е толкова фрапиращо теглото му ;) а ако не е след време ша осети грешките си.

Ми той е висок около 190 см щото е волеиболист ....

BO

08.07.07
08:39

хора вие се смете на пича но тои до някаде е прав.защото вафлите садаржат ваглехидрати и ако се  приемат преди тренировка (20-30мин) те дават няква сила а ако се приемат след тренировка (до 45мин)те се разграждат и набавят необходимата нужда ваглехидрати

08.07.07
22:22

Това е така, но от въпроса някак си се подразбираше:”Ако ям само захарни изделия, ще направя ли мускули?” Всъщност може и да може, защото има хора с уникални метаболизми.

PS

09.07.07
12:53

Ами не е точно така...бързи въглехидрати преди трен ти дават сила за 10 минути и ти се доспива...

BO

09.07.07
15:37

psixar не съди по себе си бате

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1