No-Explode при carb cycling

11.06.07
14:58

Не знаех къде да сложа тази тема понеже е по-обширна. От 5 месеца съм на НВД и от 87кг останах 70. Макар да взимам всички необходими добавки и да си набавям по ~230 протеин, гледам как останалата ММ по мен не е на ниво. Мисълта ми е че не искам да минавам отново на ВВД (ставам трудно подвижен :) ) и после се залъгвам че съм натрупал достатъчно и след месеци диета съм на съшия хал  :(  Знам че без достатачно въглехидрати тялото няма енегрия да гради ММ, но се чудех възможно ли е такава енергия да дойде от No-Explode или някъв Кре-алкалин примерно (не ме интересува енергията която ще получа във фитнеса)... Удачно ли е 3 дни в седмицата при “moderate carbs” и тренировки с тежести и 4 дни “low carbs”  с кардио и да използвам No-Explode?

благодаря ако сте стигнали чак до тук :)

11.06.07
19:44

за да ти даде енергия, експлоуда трябва да я набави отнякъде и или ще посегне на мазнините или на ММ.в един сървинг има 30 калории, останалите трбва да дойдат от твоите запаси.
пробвал ли си да си вдигнеш калориите, но да ги получаваш от белтъчни и мазнини, а не от въглехидрати?нещо като нисковъглехидратна, високо калориина диета?

11.06.07
20:16

Не съм пробвал понеже протеина ми достатачно 3.2 на кг :) , а мазнините се чудя от какво да си ги набавя. Ям изварата(в която надявам се има някакви ), а вечерта си добавям и зехтин или илио от орехи... но сигурно трябва да изпия половин шишенце за дневните ми нужди...няма идея. аз като почна  carb cycling ще увелича въглехидратите в тренировъчните дни (протеина си седи) и се надявам от там да “смуче” :) истинския въпрос е дали след този стрес от яката тренировка ще мога да се възтановя.

пример за тренировъчен ден с “moderate carbs”:
8.00:      100гр овес + 6бетъка (~60в и 20п)
10.00:    No-Explode
10.30:    тренировка
11.15:    протеин+30гр въглехидрати
12.15:    100гр овес + 6бетъка
натам само протеинови хранения

12.06.07
12:46

мазнините можеш и от ядки да си ги набавиш, а и те са доста калорични - ще ти вдигнат калориите за деня.и с толкова белтък, възстановяването трябва да е добро

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1