10.06.07
16:19
Мед,задушено с пилешко или телешко месо,вишни.Мога ли дая м тези неща докато чистя?
10.06.07
21:40
TwOGlocKs, че за коя диета, която е за сваляне зависи дали може да яде телешко и пилешко и по кое време... Ай без флууд, а ;)
Телешко и пилешко можеш и трябва да ядеш :) Без значение дали е следобед или вечер :) А меда преди 16-17 часа.. Тука вече има различни мнения по тая тема :)
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 10.06.07 21:41.
11.06.07
11:04
За меда абсолютно - НЕ !
Е сега един път седмично може по една , две чаени лъжички , но като цяло не е препоръчително , мед = бързи въглехидрати :)
Понеже бях чел че можеш по 1 лъжица на ден фъстъчено масло да хапваш,докато чистиш се чудех за меда дали може.
Фъстъченото масло е много полезно, но аз така и не успях да намеря натурално такова без захари и трансмазнини.
На мнение съм, че “Не” е прекалено крайно. Много зависи от количествата и вида на хранителния ти режим. Никой няма да напълнее от 1-2 лъжици мед на ден, защото това е прекалено малко количество. Виж, ако беше ядрено гориво...
казано от Bio на 12.06.07, 20:24:
На мнение съм, че “Не” е прекалено крайно. Много зависи от количествата и вида на хранителния ти режим. Никой няма да напълнее от 1-2 лъжици мед на ден, защото това е прекалено малко количество. Виж, ако беше ядрено гориво...
Да те питам меда сутрин след ставане и 10 минути след тренировка по 2-3 лъжици как е. Много ли ми идва фруктозата и възможно ли е причиняването на инсолинова резистентност от тези количества ?
13.06.07
19:05
ами може ли по 1 лажица мед лсед тренировка ?
Тъй като не се занимавам с покачване на ММ, не мога да отговоря на по-горните въпроси. И въпреки това от енергийна гледна точка не виждам проблем от 1-2 лъжички мед.
26.06.07
19:45
aми кайсии могат ли да се ядът по време на НВД ?
27.06.07
07:04
Сутрин по две кайсии можеш да си хапваш спокойно :)