Суплементи

04.01.07
09:09

Здравейте,
искам да знам, дали е добре жена да прима Креатин, как да го пие и в какви количества. Рових се из форума, но основно мъже се интересуват от тази добавка, а мисля, че ние жените също бихме могли да я използваме.
Има ли вероятност да се отрази на женствеността(имам предвид да не се окосмя повече) :roll:

ВН

04.01.07
09:18

Не, няма да се окосмиш. Може да подпухнеш в следствие на задържане на вода. Това е всичко.

04.01.07
11:25

и водната задръжка не е задължителна - зависи какъв вид креатин пиеш.кре-алкалина и креатин етил естер не задъжат вода(поне така се твърди).за окосмяването - не се притеснявай

04.01.07
13:45

[quote author=“FRANKO1”]и водната задръжка не е задължителна - зависи какъв вид креатин пиеш.кре-алкалина и креатин етил естер не задъжат вода(поне така се твърди)

Това е много хубаво, понеже имам склонност да се подувам. Кажи знаеш ли чие производство са и така ли е точното им име, как да ги намеря?

04.01.07
15:39

влизаш в магазин за хранителни добавки и питаш за тези продукти - има ги производство на различни фирми

Това е абсолютно безвредна добавка и не влияе хормонално, че да се окосмиш или нещо такова. Така са им имената да.

Креатинът е унисекс добавка. Може да си вземеш кре-алкалин на Сатурн.

12.06.07
14:17

Проучи добре преди да използваш креатин, защото когато го пиеш, той  се окислява и се превръща в Креатинин, а това е доста в-во. Повишен креатинин имат хора с бъбречна недостатъчност, аз лично имах такъв проблем, оказа се, ч

12.06.07
16:33

казано от Arwen на 12.06.07, 14:17:

Проучи добре преди да използваш креатин, защото когато го пиеш, той  се окислява и се превръща в Креатинин, а това е доста в-во. Повишен креатинин имат хора с бъбречна недостатъчност, аз лично имах такъв проблем, оказа се, ч

Това звучи като не пуши цигари - те убиват.

Иначе съм съгласен, че при наличието на кре-алкалин и креатин етил естер, моноходрата е излишен !

Та в твоя случай @winnie избора е:
KRE - ALKALYN

12.06.07
16:59

Благодаря много за съветите!
Мисля, че когато бях питала за добавката нямах подготовката за нея, сега обаче е време наистина да я взема. Да правя ли пауза след Л-карнитина или веднага да го почвам след него?
А пък цигарите са ми най-важния суплемент и скоро нямам намерение да ги спирам, ако ще и да умра... :lol:

12.06.07
18:33

няма нужда от пауза.двете нямат нищо общо помежду си и можеш и заедно да си ги пиеш.

12.06.07
18:37

winnie, аз взимам креатин. Пия Crea Alkatech на BioTech на капсули. В тренировъчни дни го пия 3 пъти по 2 капсули (това са общо 4,5 гр.), а в не тренировъчни 3 пъти по 1.  Адски съм доволна страшно много повиших силовите си възможности и сега съм като фурия из залата. :-)

Мнението беше редактирано от buhtata на 12.06.07 19:56.

12.06.07
18:55

казано от buhtata на 12.06.07, 18:37:

winnie, аз взимам креатин. Пия Crea Alkatech на BioTech на капсули. В тренировачни дни го пия 3 пъти по 2 капсули (това са общо 4,5 гр.), а в не тренировачни 3 пъти по 1.  Адски съм доволна страшно много повиших силовите си възможности и сега съм като фурия из залата. :-)

Ето, точно от това имам нужда!
Благодаря ти, че се появи в точния момент!
Да ти кажа честно от диети и претрениране, тотално се скапах, нямам сили за нищо вече.  :sick:

12.06.07
19:56

Моята комбинация  за сила и възстановяване включва освен креатина, аминокиселини BCAA на Ultimate Nutrition и витамините на Universal Daily Formula.

12.06.07
20:16

Можеш веднага да го почнеш, въпроса е пак какви са ти целите :)
Ако продължаваш да сваляш е почти безсмислено т.к. само ще ти вдигне силата.
Ако ще поддържаш килограми - може да помогне малко, но пак няма много смисъл.
Ако искаш малко мускулна маса да качиш е добре дошъл.
Просто си помисли дали ти трябва сега ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1