Animal pump VS. BSN No-Xplode

12.06.07
00:17

моля тези който са ги пробвали да кажат кое е по=добро

12.06.07
07:44

Само Pump съм пробвал...Супер е като напомпване и фокус...Не може да си вдигнеш ръката след добра тренировка и седиш като камък...Очаквах обаче повече качване на силата,а това не стана в тези мащаби,които исках...За NO-X съм чувал,че дава повече сила,ако го пиеш за първи път,и те прави луд в залата...Ефектът обаче при него се губи с времето...

12.06.07
09:33

Мене ме напрай луд! Просто адската сила ти дава тоя продукт докато го пиеш :)

12.06.07
10:11

а качваш ли много маса или???а от това мазнини ще качи ли много??

12.06.07
13:37

казано от NE4ovek на 12.06.07, 10:11:

а качваш ли много маса или???а от това мазнини ще качи ли много??

Е как да качиш маса или мазнини от един продукт ?
Яж бързи карбс и вредни мазнини и ще си мазен.

Пъмпа е уникален продукт.Над 10кг на лег ми даде.Избирам него поради факта, че е на таблетки, това за мен е огромно удобство.

12.06.07
13:57

аз съм от хората който лесно качват маса!Мисълта ми е дали ще кача чиста мускулна маса-разбира се и малко мазнини,но колкото се може по -малко!И дали ще задържа вода от Пъмпа!Страх ме е да не се омазня много! И защото ще ходя в америка и се чуда какво да си взема!Тежестта не е проблем!препоръчайте нещо и за маса и за релеф!

12.06.07
17:08

No-Xplode е по-добро

12.06.07
20:36

NE4ovek, щом ще ходиш в Америка, не ти трябват Pump и Xplode… Има къде къде добавки къде можеш да си вземеш.... Activate, Incarnate, X-Factor и още дозина здрави хардкор продукти!

13.06.07
01:01

искам да си купя нещо за маса и нещо после за чистене,искам най добрите хранителни добавки>Аз съм 185см-95кг, ендоморфен тип!НО искам продуктите да не са вредни и да не са някакви хормони и подобни работи!Благодаря предварително

IN

13.06.07
13:03

Добре вече беше пуснал една такава тема в която ти се отговори какво да си земеш и сега пускаш същата...

ПП:Знакът за края на едно изречение е точка,не възклицателен^^

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1