12.06.07
07:53
ПРИЯТЕЛЯТ МИ Е 70кг. ВИСОК Е 175см.ИСКА ДА КАЧИ ПОНЕ 5кг. МУСКУЛНА МАСА,НО ПРОСТО РАБОТАТА МУ Е ТАКАВА,ЧЕ НЯМА СВОБОДНО ВРЕМЕ ЗА ТРЕНИРОВКИ.МОЖЕ ЛИ ДА ПИЕ САМО ПРОТЕИН БЕЗ ДА ТРЕНИРА И КОЛКО ГРАМА И НА КОЛКО ПРИЕМА?ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА АКО МИ ОТГОВОРИТЕ КОМПЕТЕНТНО!
Петко К - прочети правилата и пиши с нормални букви!
Темата беше редактирана от Петко К на 13.06.07 10:42.
12.06.07
09:26
Ще качва мазно само... Ако качи нещо изобщо де... Ама т’ва е тъпо! Да пиеш протеин и да не тренираш... Все ще има 3 свободни часа на седмица.. :)
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 12.06.07 09:26.
12.06.07
19:25
Иначе има л-карнитин, който ти помага да отслабваш без да правиш нищо :)
Красимир! в грешка си за л-карнитина. Той помага на мазнините да се използват за гориво по време на тренировка т.е. той дества само когато се изразходва енергия.
Мнението беше редактирано от wizard_m на 12.06.07 19:45.
13.06.07
09:35
wizard_m слагаме ли бас, че има..? И не ми казвай, че съм в грешка... Проучи има такъв на musashi ! Забравих точно как се казва, ще потърся... Но като не си компетентен моля те НЕ ПИШИ! Много добре съм проучил, щом съм написал значи е така, няма да пиша глупости.
Ако някой наистина вярва, че ще отслабва с пиенето на добавка, без да си мръдне задника, е в много голямя грешка. Пък Мусаши може да продават каквото си искат. Какво ли не измислят хората, за да си продават добавките.
казано от julia на 12.06.07, 07:53:
ПРИЯТЕЛЯТ МИ Е 70кг. ВИСОК Е 175см.ИСКА ДА КАЧИ ПОНЕ 5кг. МУСКУЛНА МАСА,НО ПРОСТО РАБОТАТА МУ Е ТАКАВА,ЧЕ НЯМА СВОБОДНО ВРЕМЕ ЗА ТРЕНИРОВКИ.МОЖЕ ЛИ ДА ПИЕ САМО ПРОТЕИН БЕЗ ДА ТРЕНИРА И КОЛКО ГРАМА И НА КОЛКО ПРИЕМА?ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА АКО МИ ОТГОВОРИТЕ КОМПЕТЕНТНО!
Петко К - прочети правилата и пиши с нормални букви!
Просто да не си хаби парите пича, никакъв ефект няма да има, не т.е. ще има - портфейла ще отънява...
казано от Красимир! на 13.06.07, 09:35:
wizard_m слагаме ли бас, че има..? И не ми казвай, че съм в грешка... Проучи има такъв на musashi ! Забравих точно как се казва, ще потърся... Но като не си компетентен моля те НЕ ПИШИ! Много добре съм проучил, щом съм написал значи е така, няма да пиша глупости.
ха-ха-ха... да не си фен на “Вита Голд” и хляба с Л-Карнитин, случайно... Смех, баце... Смех
научно доказано е, че стероидите действат и без тренировка. Е доста по-малко ама ..
По 3 часа на седмица да ходиш да бягаш е достатъчно според мен да отслабваш поне при мен действа и без диета ям си всичко.