Общ въпрос за храненето...

03.06.07
17:49

Здравейте, тренирам от година серизоно. Не ползвам химия ,нито хранителни добавки, не следвам хранителен режим. За се га съм доволен от резултатите, качил съм 10 кг. ,но вече позвам да се притеснявам за мазнините..
По принцип,да си кажа честно слабата страна ми е храненето, в смисъл не съм много наясно с доста неща около нея, въпреки че тя е може би най-важнтоо в този спорт...
По принцип знам какво трябва да се яде, но не съм сигурен от кои храни по-точно се качва по-мазно...Можете ли да ми посочите конкретно някои храни ,които да избягвам...знам,че с мазнините не трябва да прекалявам, но относно въглехидратите- там идва проблемът- ...бързи....бавни...не знам си какво, хем трябват добри количества за покачване на м.маса, хем пък не са много полезни. Кои храни, съдържащи въглехидрати, конкретно са по-подходящи?..ориз и картофи, ще кажете,но не може да е яде само това,  с какво да замесстя вафлите примерно?:)...сладката царевица?...шоколада?...какво мислите за плодовете?
за протеините,няма да говоря,за тях е ясно...
Благодаря!

П.С. Достатъчно ли е да избягвам вечер шоколадите и другите от този тип, през деня мога ли спокойно да ги приемам.

Темата беше редактирана от vergo на 03.06.07 17:54.

MY

12.06.07
20:25

абе ако имаш проблеми с покачването на мазнини просто ЗАБРАВИ за сладкото и си састви НВД

Мнението беше редактирано от Mr Yates на 12.06.07 20:27.

13.06.07
06:58

мерси,че поне ти отговори:)

13.06.07
14:09

казано от vergo на 03.06.07, 17:49:

П.С. Достатъчно ли е да избягвам вечер шоколадите и другите от този тип, през деня мога ли спокойно да ги приемам.

НЕ !
ПП: Можеш да започнеш да четеш за храненето...

Мнението беше редактирано от DDD на 13.06.07 14:09.

13.06.07
20:19

А да, можеш и да се замислиш за аеробна активност, може да се окаже, че тя повече ще ти помогне ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1