Имам спешна нужда от съвет! :)

VD

12.06.07
20:28

Такаааа... Преди 2 дни си закупих следните хранителни добавки и др. : BCAA+(biogame), L-Carnitine(500mg - Nutrim), ZMA(Zimag - biogame) и отделно креатин и кленбутерол и въпросът ми отнасящт се към тях е следният -> Как да ги комбинирам най-успешно като дози и време за прием, с цел намаляване на телесните мазнини. Тренирам 3 дни и почивам 1 (3/1). Съставил съм си добър хранителен режим след доста проучвания които успях да проведа спрямо телослужението ми. Теглото ми е 109 килограма (някаде към 87-90кг ще съм напълно чист, ако запазя мускулната маса която съм изградил до момента) и съм висок 185см. Миналата година отслабнах с 30 килограма, благодарение на доста тежки и интензивни тренировки <започнах да тренирам от 1-ви Август 2005 и на същата дата следващата година бях свалил до 94, след което направих фаталната грешка и спрях да тренирам за почти 4 месеца. Започнах отново да тренирам, но доста несериозно и се стигна до този неприятен момент да върна 15-16 килограма(за целия период включително и тренировъчния в последните 5-6 месеца, като предполагам че 4-5 от тях са мускулна маса тъй като повиших прилично килограмите които използвам р работна серия  за основните мускулни групи).Ще се радвам да получа отговор на запитването ми! Благодаря ви предварително!

Темата беше редактирана от Vladimir Dzhiganski на 12.06.07 22:11.

VD

12.06.07
21:55

Интересува ме главно дозировката на ZMA L-carnitine и BCAA+ ако трябва да съм по-точен, но със радост ще приема и други идей за останалите суплементи :)

12.06.07
22:22

Първо, си сбъркал раздела, т’ва е за диети, а ти питаш за прием на суплементи :)

BCAA се вземат главно около тренировката ( пред и след ) както и преди сън. Това по колко да приемаш зависи от това дали са на прах или на капси, и от това за колко време искаш да ти стигне продукта :)

За L-Carnitine има цяла тема направена.  Eто темичката -> Всичко за L-Carnitine ... Иначе той се приема 20-30 минути преди трен, ако е течен, ако е на прах - 30-40 за да се усвой от организма. Пие се преди тренировка и преди лягане. Някой го пият и сутрин, но прочети темата и ще ти стане ясно.

Креатина, ако го пиеш за първи път, можеш да направиш 5 дневен зареждащ период, но само ако ти е за първи път! Пиеш сутрин на гладно 5 гр, преди и след тренировка по 5 грама... След 5-тия ден вече пиеш само пред и след по 5 гр.

За кленбутерола, питай в gohard.org/forum, че тук е забранено да се обсъждат забранените медикаменти.

ZMA
се взима 3 капсули на гладен стомах 30-60 минути преди лягане. За по - добри резултати избягвай приема на други суплементи или храни, които съдържах калций :)

Т’ва е от мен, ако има нещо питай...

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 12.06.07 22:22.

VD

12.06.07
22:33

BCAA+-а е 100 капсули
  - L-Isoleucine 213 mg
                                  - L-Valine 163 mg
                                  - L-Leucine 142 mg
                                  - L-Glutamine 129 mg
                                  - Витамин B6 5mg

В препоръчителната доза на опаковката пише да се приемат 5-8 таблетки дневно, но не пише кога... :(

За клен-а четох доста теми ... но най-много ми допадна варианта с 3/2 следователно 1-ви ден пиеш 1 сутрин на гладно и 2 преди тренировка, 2ри и трети ден пиеш 2 на гладно 3 преди трен и след това почиваш 2 дни.

За креатин-а... веднъж си взех 100 грама и ги изпих доста на хаос за около месец, така че смятам че спокойно мога да вкарам една зареждаща доза :)

Мнението беше редактирано от Vladimir Dzhiganski на 12.06.07 22:39.

13.06.07
09:33

Ами ако приемаш по 5-8 талбетки ще ти стигнат за 10-15 дена и пак трябва да купуваш. Ако искаш ги пии по 4-5 след тренировка :) Т’ва е най - удачния вариант.

VD

13.06.07
09:47

Благодаря ти за информацията :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1