Помощ моля.

11.06.07
08:32

Ще започна с малко описание за какво ми трябва помощ. На 27год съм висок съм 187 и тежа 120 кг. (факт от които ми писна) не се оплаквам от липса на сила, просто искам да сваля малко кила от себе си, че жена ми вече много ми бучи;). Проблема ми е, че не мога да спазвам никакви диети, просто нямам физическата възможност. Работя от 8 до 19, трябва ми програма която да сапзвам за да сваля поне 20-25 кг. Ако някои има желание да ми помогне бих бил много благодарен. Приемам всякакви идеи и КРИТИКИ разбира се.
П.П. Поздравления за саита и форума. По добри не съм срещал.

Темата беше редактирана от ZdravkoS на 11.06.07 08:40.

12.06.07
08:22

Даите идеи моля. Първата идея може да е за НВД, но такава, че да мога да ям 3-4 пъти на ден максимум.

Мнението беше редактирано от ZdravkoS на 12.06.07 09:33.

12.06.07
09:52

Диета и сам можеш да си съставиш, просто попрочети за тях из сайта :) НВД е добър вариант, само, че на малко повече приеми :) Така, трябва ти и кардио тренировки, бягане и все неща от този сорт :) Трябва да намериш време съответно за тях... По нататък и може да си вземеш и л-карнитин за да засилиш процеса.

12.06.07
12:03

Ако спазваш НВД 2 месеца и се храниш на най-много 3 часа ще промениш изцяло навиците си и оттам нататъка отслабването ще е лесно. Успех.

13.06.07
12:46

Мерси за отговорите. Въпроса е че просто нямам време да спазвам пълно НВД. Затова попитах и за някое което ще ми пасне.

13.06.07
20:01

Може би спорт + умерено намаляване на енергийния прием ще ти дойде добре. Като за начало увеличи физическата си активност - това ще подейства. Ходи пеша, след или преди работа бягай, ползвай велосипед за превоз. Съчетанието на повишена физ. активност и умерено намаляване на калорийния прием главно на въглехидрати ще ти помогне да свалиш кг и да поддържаш тегло. Нека калорийния ти прием намалее за сметка на въглехидратите, което не означава да преяждаш с Белтъци и мазнини, защото и те могат да се превръщат в мазнини при положителен енергиен баланс.

14.06.07
08:49

Съгласен съм с това , че трябва да ходя пеша и т.н. но просто няма как да го направя разстоянията които трябва да ходя са прекалено големи за без превоз( визирам кола) за калориите съм съгласен и ги намалих драстично, и мисля че горе долу се справям. За 1 седмица съм свалил към 3 кг. Мерси много за отговора.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1