За новозеландския протеин

13.06.07
21:15

Понеже резултатът от изследването на този новозеландски протеин е доста добро за цената му (75% белтък за 25лв), искам да попитам за тези продукти ли става въпрос: http://primarynutrition.net/UltraWheyPro.htm

“...суроватъчни протеини от Нова Зеландия - инстантизиран суроватъчен ...”

От Варна съм и мисля че това са продуктите от Жълто, които те си ги пакетират, а иначе суроватката е от Нова Зеландия. Прав ли съм? Като цяло мога ли да очаквам същото качество и от млечно-яйчния протеин или от гейнъра им? А продуктите им овкусени ли са?

Мерси

Темата беше редактирана от Baleto на 14.06.07 04:28.

14.06.07
05:19

Еми не са овкусени,те и от това спестяват цената да е ниска освен от опаковките,които са съвсем обикновени найлонови.Аз от месец и половина пия от този протеин и мисля,че върши работа още повече,че в момента и нямам възможност да се храня много сериозно,т.е гледам да се храня качествено,но само три пъти на ден мога и между храненетата вкарвам от отзи протеин.Естествено ако имаш пари вземи си Американски всеки така ще ти препоръча.Ама аз пък си мисля,че този протеин върши някаква работа според парите.

14.06.07
11:14

Да, но нали говорим за един и същи продукт - найлоновите пликчета по 500гр от Жълто. За Варна става въпрос, в другите градове не знам как се продава.

А се предполага, че и гейнъра им който е 6лв/500г/10 дози ще е на същото ниво от към качество нали? Все пак 75% за 24лв протеин си е повече от нещо...

14.06.07
14:50

Еми виж,че съм от Варна и да за “Жълто” става въпрос.Еми и аз мисля,въпреки че отстъпва по качество от американските,че е по-.добре с този протеин от колкото без никакъв а и нече месец и половина мисля,че вече казах го пия и мисля,че действа.

CA

14.06.07
16:11

Аз пък мисля, че по-добре е да си вземеш Пюър Уей на Нутрим 85 %, отколкото тея новозеландски...
Иначе най-добре Оптимум или Чемпиън, ама за някои са скъпички..

14.06.07
16:46

Ся... фактите говорят сами за себе си:

Нутрим: 49% белтък
Новозеландския: 75%

И това са резултати от изследвания на потребители от този форум, но въпроса ми не беше дали Нутрим е по-добра марка. Иначе когато реша да почна да взимам ще кихна 13лв за едно изследване, просто да съм сигурен какво пия.

На този етап просто ме интересува дали тази марка Primary Nutrition, която се продава в Жълто, е другото име на “новозеландския”.

14.06.07
19:20

казано от Cash на 14.06.07, 16:11:

Аз пък мисля, че по-добре е да си вземеш Пюър Уей на Нутрим 85 %, отколкото тея новозеландски...

От сайта на Нутрим:

“PURE WHEY PRO
СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН-ИЗОЛАТ ЗА СПОРТИСТИ
Съвместен продукт на NZMP New Zealand и NUTRIM България.”

15.06.07
05:13

Момче ти не разбра ли,че тука в “Жълто” само го пакетират този Новозеландски протеин.Ново зеландски е и пише на опаковката май.Иначе и Нутрим бях чул,че използват новозеландски,както е цитирано от предния пост.Аз не мисля,че този новозеландския е по-лош да кажем от един куп полски,чешки,румънски и така нататък протеини които никнат като гъби.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1