13.06.07
21:23
Здравейте. От скоро се занимавам с фитнес (1-2 седмици) и още ми е прекалено рано даже да задавам въпроси... Още гледам като теле и ровя из сайта докато чета форума за да разбера кой какво е казал :) Та имам 1 въпрос. Искам да си оформя корема (изпълнявам упражнението с дигането на краката), а онова което е с наклонената лежака не мога понеже изпитвам ужасна болка в кръста от него... Та въпроса ми е карането на колело помага ли за разграждането на мазнините в областта на корема и за стягането му? Принципно фитнеса ми е на другия край на града и ходя и се връщам с колелото и отделно там правя упражнения . Все още няма кой-знае какъв ефект но ми е пределно ясно, че има много време докато “обера реколтата”. Та това беше 1-вия въпрос, който можех да задам и по-кратко но се притеснявах, че няма да ме разберете (надявам се, че и отговорите ви ще бъдат по-безтерминни :)))
Другия ми въпрос: Слаб съм (65 кг. - 180 см.) и фитнес инструктора ми каза да не спазвам още диети и да си ям всичко. Знам че това е грешно и искам съвети... Ако може да са съвети с примерни ядения понеже не съм запознат кои храни какво съдържат :)
3 въпрос: Абе и вие ли сте се чувствали отпаднали и разплути като дроб след тренировките когато сте почвали ?:) Защото аз направо немога да си държа курмилото докато се прибирам с колелото до вкъщи... :(
на първия въпрос - това е един от основните начини за сваляне - кардио тренировка
на втория - яж си - и без това си слаб за твоя ръст
Ооо,първия месец дори ще свалиш още кила.Едва през втория-третия ще започне растежа и ще си много доволен.2-3 седмици може да си разнебитен,така е в началото.Много скоро ще си го забравил.
14.06.07
11:01
Помага карането за сваляне на мазнините. И това, че може да ядеш всичко не е грешно в случая.
14.06.07
13:08
ок, благодаря ви много. пак ще се чуваме ;)