10.12.04
11:59
ей пичове някой от вас ползвал ли е този синтетичен препарат или въобще чували ли сте някакави отзиви за него.ще ви кажа само че това е хормон на щитовидната жлеза-трийодтиронин или още известен като Т3
Имам известен опит с него.
Какво по конкретно те интересува или по-добре кажи какво искаш да постигнеш.
[quote author=“predator”]ей пичове някой от вас ползвал ли е този синтетичен препарат или въобще чували ли сте някакави отзиви за него.ще ви кажа само че това е хормон на щитовидната жлеза-трийодтиронин или още известен като Т3
Аз не съм го пил ма да постна малко инфо. А и predator кажи по конкретно какво те интересува ! Та цитомел е синтетичен Т3 или активната му тироидна форма.Исползва се за реголиране на веществата. Пие се при подготовка за състезание. Трябва да се спира бавно и постепено ,че иначе води до косопад.
по-здрави
Цитомела се спира бавно за да може постепенно хипоталамуса да започне да произвежда ТСХ в нормални за организъма нива, които активира щитовидната жлеза, която произвежда Т4, които на свой ред с помоща на конкретен ензим се превръща в черния дроб в Т3. По този начин тялото се връща към нормалната си хомеостаза. Рязкото му спиране /особенно от високи дози, когато естественото му производството е силно подтиснато/ би означавало тялото /което разчита, че за него ние полагаме разумни грижи :) / да изпадне в състояние на хипотиройдия или с други думи в състояние на силно забавен метаболизъм.
Аз си мислех че съм в час, но ... човек се учи докато е жив.
Приятел ще ми обясниш ли как е възможно човек да си докара косопад от Т3? Аз не виждам механизъм по който това е възможно. Много ще ти бъда благодарен ако ми посочиш източника на това знание!
[quote author=“emil_mlo”]Аз не съм го пил ма да постна малко инфо. А и predator кажи по конкретно какво те интересува ! Та цитомел е синтетичен Т3 или активната му тироидна форма.Исползва се за реголиране на веществата. Пие се при подготовка за състезание. Трябва да се спира бавно и постепено ,че иначе води до косопад.
по-здрави
Според мен логиката на Емо е била следната: Ниските нива на ТСХ водят до занижена активност, липса на регулация на щитовидната жлеза. А от друга страна една от причините за косопад е точно хормоналален дисбаланс на щитовидната железа (повишена или понижена функция на щитовидната жлеза могат да предизвикат ускорен косопад). Предполагам, че това е имал в предвид :wink:
[quote author=“perlsite”]Според мен логиката на Емо е била следната: Ниските нива на ТСХ водят до занижена активност, липса на регулация на щитовидната жлеза. А от друга страна една от причините за косопад е точно хормоналален дисбаланс на щитовидната железа (повишена или понижена функция на щитовидната жлеза могат да предизвикат ускорен косопад). Предполагам, че това е имал в предвид :wink:
Ахам е сега няма да ви лъжа тука