Много гаден проблем ;(

IN

14.06.07
15:10

Значи висок съм 177, тежа 64 кила, на 16 години съм.

Та сядам да си ям и от изявестно време ми става много лошо.

Значи мноо съм гладен, сядам да ям, ям малко и ми става лошо. Се едно съм се заситил преял съм и имам чувстовто че ако изям още малко ще повърна ;( .

Хора вие разбирате ли че искам да ям и т.н. и от 1-2 седмици не мгоа.
Сутрин се събуждам с некви много гадни болки в корема, се едно е повдигане и не мога д азакуся нормално ;(.

Какво ми става бе да му е*а майката

Преди съм изяждал некви огромни количества храна са ми е ужасно напрво ? ?? / ?? ?? ? ?? ? ? ?

P.S. Хора не е като да нямам апетит, но ми става лошо просто . Хора много съм притеснен. Точно почнах да постигм нещо и сега като не мгоа д ас ехраня свестно и някак си психически ми става гаднооооо ;((((((((

Нещо трябва л ида пия бе хора... Казаха ми Ношпа ли кво е но не знам ;(

Темата беше редактирана от insomniak на 14.06.07 15:19.

14.06.07
15:22

:coolmad: Отиди на лекар!

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 14.06.07 15:46.

IN

14.06.07
15:25

Знаеш ли колко ми е кеф да гледам колко си остроумен?

Ако се тъпчеш с буклуци е ясно от какво ама ако ядеш пулноценна храна невиждам причината.В такъв случай наистина отиди на лекар-диетолог.

14.06.07
15:35

казано от insomniak на 14.06.07, 15:25:

Знаеш ли колко ми е кеф да гледам колко си остроумен?

Сигурно не много, но не разбирам как НИЕ можем да ти помогнем в проблем от такова естество.. сериозно сега - отиди на лекар! :)

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 14.06.07 15:37.

IN

14.06.07
15:38

Ами така ще направя :( не не се храня със боклуци. ГЛедам само пълноцженна храна.  НЯколко седмии се разбивах от яйца, ориз, меса, риба, кисели млека, баннани и т.н. Но сега не е същото просто не знам. Исках да видя дали някой друг го има този проблем, но ;(....

14.06.07
16:14

Лекар , пич.Ние трудно ще ти кажем какво точно да направиш.И аз наскоро имах такова някакво натравяне ли незнам и аз какво.Отидох на лекар,предписа ми някакви лекарства  взех си ги и след 2-3 дена си бях екстра.ТИ си добре на мен изобщо не ми се ядеше.Като си помислях само за месо или нещо по такова ми се гадеше карах на ябълки :) ( добре че беше само 2 дни)Зада не стане така и с тебе ходи на лекар!

14.06.07
19:24

Ами аз го имах този проблем.В осми клас бях получил гастрит и не можех да се храня.Само по 1/2 филия на всяко ядене.Бях 52-55кг.Сега нещата се оправиха,но ми остана малката гръдна обиколка и слабите ръце.Вземал съм Бусколизин,едни малки жълти хапчета по 10милиграма.Действа разхлабващо на стомаха,отпуска го и яденето не е проблем.В такива случаи се вземат и ензимни препарати за по-добро храносмилане.Мезим форте е класиката в жанра.3х1или 3х2 на ден.

14.06.07
22:36

казано от insomniak на 14.06.07, 15:10:

Значи висок съм 177, тежа 64 кила, на 16 години съм.

Та сядам да си ям и от изявестно време ми става много лошо.

Значи мноо съм гладен, сядам да ям, ям малко и ми става лошо. Се едно съм се заситил преял съм и имам чувстовто че ако изям още малко ще повърна ;( .

Хора вие разбирате ли че искам да ям и т.н. и от 1-2 седмици не мгоа.
Сутрин се събуждам с некви много гадни болки в корема, се едно е повдигане и не мога д азакуся нормално ;(.

Какво ми става бе да му е*а майката

Преди съм изяждал некви огромни количества храна са ми е ужасно напрво ? ?? / ?? ?? ? ?? ? ? ?

P.S. Хора не е като да нямам апетит, но ми става лошо просто . Хора много съм притеснен. Точно почнах да постигм нещо и сега като не мгоа д ас ехраня свестно и някак си психически ми става гаднооооо ;((((((((

Нещо трябва л ида пия бе хора... Казаха ми Ношпа ли кво е но не знам ;(

Понякога става така ако се тъпчеш по цял ден - организма не се справя с цялата тая храна, съвета ми е следния сутрин като станеш не яж докато не огладнееш наистина дори да мине 1 - 1.30ч

Мнението беше редактирано от Alkorin на 15.06.07 12:00.

16.06.07
14:57

Да не би да ядеш 3 пъти на ден по много? Тази глупост и аз я правих преди.
Яж през 2-3 часа и никога не преяждай.
А сега отиди на лекар.

DC

16.06.07
21:22

Лекар ... иди , ще ти направят изследвания на кръвта и ще се установи какво  ти е .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1