Нужда от акъл...

01.06.07
16:01

Здравейте!
Казвам се Иво.
Взех си гейнер.Имам нужда от покачжане на мускулна маса.Въпроса ми е как да го пия? Теглото ми е 70 кг. и съм висок 180 см.
Благодаря ви предварително!

ВИ

01.06.07
19:30

Около 200 грама на ден е нормално, зависи и как се храниш. Аз когато съм пил ми е свършвал 2кг за седмица и винаги съм бил доволен:)

01.06.07
19:40

Това отговаря на въпроса ми от другата тема - явно 300гр/ден няма да ми е много при положение че се храня зле :)

Мнението беше редактирано от Baleto на 01.06.07 19:40.

01.06.07
19:56

Никога не замествай хранителните добавки с доброто хранене...

01.06.07
20:04

Няма ли етикет това нещо? Има различни гейнери , съответно различни са им и дозите...

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.06.07 20:06.

01.06.07
20:15

Ми има си етикет гейнерчето. Значи продукта е на “NUTRIM” “Super MASS Gain”. На етикета отзад пише да се пие 2 пъти на ден по 45 гр. Обаче не е обяснено как точно да се приемат и кога тези дози.Пише само,че е по-добре да се пие с мляко. Ако е от значение поясняжам че съм си приготжил да пия и креатин,трибестан и желязо.Трибестана съм го взел само като помощно средстжо за пържия месец.Мисля да го пия по 2 хапа на ден,да си помогна малко за жръщането на старите размери.После ще отпадне.
Благодаря ви предварително!

01.06.07
23:22

OMG Нутримския супер мас О_О Пил съм го преди 2 години .... ефекта .... мазно мазно мазно ‘;.;’

RO

02.06.07
06:37

Преди и след тренировка го взимай заедно с креатина. Ако сутринта не се храниш много рано го вземи поне 30-40 мин преди яденето. Успех

03.06.07
21:35

Благодаря на всички! Когато започна да нараствам (надявам се) ще споделя.

14.06.07
18:01

сега едно малко тъпо въпросче от гейнера може ли да се надебеле е

казано от zerocool на 14.06.07, 18:01:

сега едно малко тъпо въпросче от гейнера може ли да се надебеле е

Да.

15.06.07
12:16

Аз си взех същия гейнър на нутрин.. само ,че незнам всеки ден ли трябва да го пия ? На етикета пише преди и след тренировка .. аз тренирам 3-пъти седмично. В дните за почивка да пия ли от него ?

Мнението беше редактирано от SOAD на 15.06.07 12:16.

15.06.07
14:22

казано от SOAD на 15.06.07, 12:16:

Аз си взех същия гейнър на нутрин.. само ,че незнам всеки ден ли трябва да го пия ? На етикета пише преди и след тренировка .. аз тренирам 3-пъти седмично. В дните за почивка да пия ли от него ?

абе гейнер  се пие 1 кило за 1 седмица . Друг е въпроса ако нямаш пари.На мега маса на унивърсъл пише че трябва и по 180гр на ден ама то е пък прекалено

15.06.07
14:33

1 кило за 1 седмица дали няма да дойде на някои организми малко в повече..? Аз примерно тоя на Nutrim го свършвам за 4 дена. Пия го 2 пъти по 45гр. и се чувствам добре.Определено се усеща вече. А по въпроса за надебеляването не мога да изкажа мнение поради простата причина,че тичам един път в седмицата по 30-40 минути и малко или много това гори.

15.06.07
20:18

казано от Barovski на 15.06.07, 14:33:

1 кило за 1 седмица дали няма да дойде на някои организми малко в повече..? Аз примерно тоя на Nutrim го свършвам за 4 дена. Пия го 2 пъти по 45гр. и се чувствам добре.Определено се усеща вече. А по въпроса за надебеляването не мога да изкажа мнение поради простата причина,че тичам един път в седмицата по 30-40 минути и малко или много това гори.

ква разфасовка си си купил от 400 грама ли ?

16.06.07
14:51

Малко гори... тичай 3 пъти най-малко, и то сутрин.  Аз лично докато пиех суроватъчен (!!!) се омазних при 3 пъти бягане и 2 вело. 50 гр/тренировачен ден (4 дни/седмица), 2 кг протеин беше. Пак качих ММ, но не беше чисто, то не знам какво ще е това чудо да качиш чисто, де.
Само гледай да не прекаляваш точно с гейнър, щото между мускулна маса и маса има разлика.
Успех ;)

Мнението беше редактирано от Firemaker на 16.06.07 14:59.

SI

16.06.07
14:59

казано от Firemaker на 16.06.07, 14:51:

Малко гори... тичай 3 пъти най-малко, и то сутрин.  Аз лично докато пиех суроватъчен (!!!) се омазних при 3 пъти бягане и 2 кардио. 50 гр/тренировачен ден (4 дни/седмица), 2 кг протеин беше. Пак качих ММ, но не беше чисто, то не знам какво ще е това чудо да качиш чисто, де.
Само гледай да не прекаляваш точно с гейнър, щото между мускулна маса и маса има разлика.
Успех ;)

Ти къв протеин си зимал????

16.06.07
15:04

А ако се храниш да кажем 3 пъти на ден и нямаш възможност по-често как ще препоръчате да се пие гейнъра? Навсякъде пише яж, яж, яж, храната е всичко, не казвам че не е така но примерно 2 яденета от денонощието може ли да си ги заместиш с гейнър и в какви дози?

RO

08.07.07
05:16

Гейнара може по принцип да се взима по всяко време. Преди и длед тренировка по 45 грама е абсурдно да се омазниш от него, ако се омазниш явно нещо в храната ти куца. Колкото до това дали може да се приема през деня да може.
При екстремни ситуации ако нямаш възможност да се храниш можеш да си заместиш меж динките с него.
Например:

Закуска
прием
обяд
прием
вечеря
прием

———————-
Пак казвам, че това е доста относително, но ако нямате възможност и това е някаква алтернатива, но трябва да има 3 часа между храненията , като включвам и гейнара под този знаменател.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1