Какво знаете за "Автогенна тренировка"? Мислите ли, че тя има място във вашата тренировка?

12.06.07
06:27

Здравейте. Не мисля да пояснявам какво имам предвид. Смятам да пусна тази тема, за да видя доколко това понятие е познато на трениращите. Темата за самообразоването ем наведе на мисълта, че никой не обръща внимание на това, поради което пускам тази тема. Надявам се да е сполучлива!

12.06.07
11:27

Мисля, че когато я има тази част от тренировката резултатите изглеждат по-големи или поне мисълта за това те кара да мислиш така. При мен доста често се среща по време на тренировка, което ме радва разбира се. Защото ако го има в тренировката, мисля че и като си “въобрзиш”, че резултата е по голям и желанието за трениране идва в повече.

12.06.07
11:58

А кво представлява тази тренировка?

12.06.07
13:39

казано от freethedoom на 12.06.07, 11:27:

Мисля, че когато я има тази част от тренировката резултатите изглеждат по-големи или поне мисълта за това те кара да мислиш така. При мен доста често се среща по време на тренировка, което ме радва разбира се. Защото ако го има в тренировката, мисля че и като си “въобрзиш”, че резултата е по голям и желанието за трениране идва в повече.

Автогенната тренировка не представлява част от самата тренировка, а то друго нещо. Сигурен ли си, че занеш какво е?
:)

13.06.07
06:34

Явно темата е доста непозната за участниците във форума. Надявах се да се получи дискусия.
Жалко!
Успех!

15.06.07
08:09

Това не беше ли нещо на принципа на самовнушението? Ако да - мисля, че психиката често играе решаваща роля за успеха на един билдър, така че....дано не греша, но съм за :D :D

15.06.07
08:31

Нещо такова..
От това, което съм мяркал по въпроса - добър начин за реалаксация.. заставаш и започваш да се ‘изключваш’...
Не знам, дали билдърския вариант е същото нещо..

Мнението беше редактирано от 6th на 15.06.07 08:32.

15.06.07
15:56

казано от Велин Иванов на 12.06.07, 13:39:

казано от freethedoom на 12.06.07, 11:27:

Автогенната тренировка не представлява част от самата тренировка, а то друго нещо. Сигурен ли си, че занеш какво е?
:)

Знам какво значи, нали затова съм писал в темата. Прочети отново и внимателно мнението ми :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1