По колко време трае вашето НВД?!

15.06.07
09:05

Какъв период отделяте за по-строго НВД, месец, два, три?! Имам предвид, докато постигнете сравнително желания резултат?! И как разбирате, че сте на прав път?! Ето, аз изкарах месец, поизчистих се, но имам чувството, че последните седем-осем дена стоя на едно място... Мерси :)

Зависи от целите и как вървят нещата. За периода зима-пролет-лято от края на миналата и през тази година, за мене беше нещо от рода на: 4 месеца ВВД - 1 месец постепенно преоформяне към НВД - 3 месеца НВД - 2 месеца РБР и продължавам с РБР-то за момента.

Иначе по въпроса със застоя - против всеки застой вярното решение е промяната. Каква промяна вече, само ти можеш да прецениш правиелно за себе си. Ето няколко вариянта които аз обикновенно ползвам когато ми “зацикли” НВД-то: 1 седмица на нулев калориен баланс / 1-2 седмици на carbs-cycling / 2-3 седмици със допълнителен зареждащ ден / 1 седмица РБР. Ако горното не сработи - намалявам допълнително калориите и пробвам така, но като цяло съм противник на диети с прекалено ниски калории.

16.06.07
08:12

Месец , месец и половина, с Л-карнитин , отрицателен калориен баланс и редовна кардио дейност влизам в отлична форма;-) Разбира се при всеки е различно .Огледалото най-добре показва дали си на прав път ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1