12.06.07
22:26
дори и гърба да е голям ако и с талията е така В-форма не е ясно изразена тогава всичко изглежда някак си недовършено какво бихте направили в подобен случаи ?
Бих изчистил излишните мазнини, за да ми намалее талията.
Мнението беше редактирано от Петко К на 12.06.07 22:29.
13.06.07
04:43
еми при положение че около талията нямам никакви мазнини което се дължи на това че повече клоня кам ектоморфен тип тяло
но все пак мерси ;-)
Мнението беше редактирано от Mr Yates на 13.06.07 04:44.
Добре де, ем гръб голям, ем тънка талия, ама разлика м-ду гръб и талия - тц?
Това не означава ли, че големия гръб, не е толкова голям?
Това е програма от един сайт, където е препоръчана точно за V форма.
ПРОГРАМА ЗА ШИРИНА НА РАМЕНЕТЕ Упражнение серии повт.
странични вдигания с дъмбели 4 10
гребане от стоеж с широк хват 3 10-12
милитъри изтласкване 4 8-10
странично вдигане от полунаклон 4 10
ПРОГРАМА ЗА ШИРИНА НА ГЪРБА Упражнение серии повт.
набирания на лост 4 10
гребане от седеж 4 8-10
пулдаун зад врата 4 8-10
пуловър на машина или с дъмбел 3 10-12
Може би, някой ще се възползва. А, ако някой има някакъв коментар да си каже. :)
Мнението беше редактирано от 6th на 13.06.07 10:38.
някой би ли се навил да даде линкове към упражненията ?
П.П. г/д каква е разликата в см-те на талията и гърба за една хубава V форма? :)
Мнението беше редактирано от Kehayov на 13.06.07 13:42.
14.06.07
02:44
Не гледайте сантиметрите, а огледалото ;).
от талията ми трябва да сваля 5 см и като е гледам не е толкова мазнини колкото малко кожа останала понеже бях спрял да тренирам и бях понтарупал, бях малко на НВД и като че ли свалих мазното , но кожата остана, а не забелязвам да се оправя от само себе си... колело ми е в главата само ? нещо друго ефективно да ми препоръчате?
14.06.07
17:12
145 - гръб , 90 - талия
ето това е V- форма ! :coolsmirk: :coolsmile:
казано от С7АЛК3Р на 13.06.07, 10:37:
Добре де, ем гръб голям, ем тънка талия, ама разлика м-ду гръб и талия - тц?
Това не означава ли, че големия гръб, не е толкова голям?Това е програма от един сайт, където е препоръчана точно за V форма.
ПРОГРАМА ЗА ШИРИНА НА РАМЕНЕТЕ Упражнение серии повт.
странични вдигания с дъмбели 4 10
милитъри изтласкване 4 8-10
странично вдигане от полунаклон 4 10:)
даите плс линкове към тези упражнения че нищо не ми говорят :/
1вото е разтваряне с дъмбели встрани.
второто, поне според мен е гребане за задно рамо - голям наклон и лактите встрани. Варианта за гребане с щанга за гръб го изпускам, защото няма какво да прави в тренировката за рамо...
третото - раменна преса, т’ва е ясно.
четвъртото - то е по-специфично. Взимаш 1 дъмбел и лягаш странично на наклонена пейка - след това правиш разтваряне за странично рамо.
Вдигаш и спускаш ръката с дъмбела. Ръката може да се спуска и пред тялото за по-голяма амплитуда на движението или ако дъмбела е по-голям.
За съжаление, не мога да намеря линкове за упражненията.
* За страничното вдигане под наклон - ако някой ще го пробва, нека да пробва първо с максимум 50% от тежестта, която полза за разтваряне за странично, че си е доста тегаво упражнение и да няма изненади.
Намерих: http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidLateral/DBLyingLateralRaise.html
На линка е от хоризонтално положение, ама предполагам, че това е ептен брутално..
Мнението беше редактирано от 6th на 15.06.07 08:54.
Второто е вертолет с щанга, третото е раменна преса да, но прав (военна преса), а последното според мен е разтваряне с дъмбели от наклонена пейка.
И какъв е пък тоя вертолет от седеж..от стоеж да, ама седнал досега не съм го срещал..
казано от С7АЛК3Р на 13.06.07, 10:37:
А къде пише седнал?!
16.06.07
00:22
Мен са ми казвали че добра V-forma се постига при около 40 санта разлика между талия и гръб-аз се премерих неска и при талия 75 см имам гръб почти 115см...не знам как изглеждам отзад но би трябвало нещо такова да се полчава на теория
казано от InDaHEad на 16.06.07, 00:22:
имам гръб почти 115см...
знаеш ли какво е гръб 115? гръдна обиколка и гръб има ОГРОМНА разлика...
16.06.07
13:20
Хаха почнаха се разбираческите изкавания^^
Като се каже гръб се подразбира гръдна обиколка,или по точно обиколката на гърба през гърдите....затова лоооооол моля те ми обясни какво значи гръб плс!^^
някои си мерят гърба от средата на рамото до другото рамо ...... предполагам, че това е имал предвид :smirk:
16.06.07
22:31
Е кво е тва мерене...за да измериш гърба слагаш метъра под мишниците за да обхване перките,като опред минава през гърдите-ето това е гръдна обиколка за мене...
еми понеже явно си много хитър... опъни 115 см на стената и виж колко голям гръб трябва да имаш... аз като си меря хуя да не да почвам от коляното? като ще говориш за гръб си примери гърба...
Мнението беше редактирано от Kehayov на 17.06.07 11:27.
17.06.07
14:19
Хахаха след тва изказване смятам разговора за приключил^^
Сега да почна да ти обяснявам разликата между дължина и обиколка вече много ще ми дойде...