08.06.07
16:47
Има ли нещо общо с сезона или времето?снощи като се събудих цялата вазглавница беше леща днеска продалжава да ми тече носа ест спира барзо и не е често на около 5 часа е.Засякох :P Кръвното е Ок снощи спах мн неспокоино!!!Имам вкус все едно цял ден сам пила кръв гадна работа :(
Темата беше редактирана от Dekata на 08.06.07 16:51.
08.06.07
22:55
Задаваш този въпрос не където трябва. Причините за нещо подобно са много. На твое място бих си записал час при личния лекар
09.06.07
06:16
И на мен ми се е случвало да се сабудя и да плувам в крав без причина.при лек допир (дори на плажа като си плесна лицето в водата ми течеше кръв), но преди 2 години някаде си счупих носа и от тогава никога повече не ми тече кръв!силно НЕ препоръчвам този метод.попринцип аз имам по високо кръвно налягане и ми бяха казали че причината е това, но щом при тебе няма такова нещо И аз ти предлагам - най добре отиди на лекар , но не се паникьосвай - съмнява ме да е нещо страшно :)
16.06.07
09:49
Аз имам подобен проблем откакто се помня, дължи се на разширени кръвоносни съдове в носа. Искали са да ми ги горят лекарите, но така и не съм се прежалила досега. При мен става проблематично, когато съм преуморена, отслабнала или когато е жега (хеле пък при комбинацията от последните три става фонтанче). Принципно пия вит С и това ми решава донякъде проблема. Но ако при теб е за пръв път, не би било лошо наиситна да се видиш с лекаря си. Той ще прецени дали има повод за притеснение. Бтв, хубаво средство за спиране на кръвта от носа е промиването с подсолена вода, най-добре с морска сол.
То вече ми спря само дето се оплаших ух :) беше 3 дена и сварши.Инче благодаря :P
16.06.07
17:19
Вероятно не е нищо сериозно , но все пак въпроса не е за подценяване , отиди на лекар , за да си спокоен и за да видиш ,че всичко е ок :)
17.06.07
22:06
Спокойнооооо намерих решение - витамин К или К1.Това е витамин който има важна роля в кръвосасирването.Когато го пиеш обаче не трябва да приемаш мултивитамини защото е несъвместим с някой от тях(не става странична реакция ,просто се неутрализира действието)А пък ако лекаря ти е дал съвет който действа още по добре..