Препоръчайте нещо...

16.06.07
21:07

Препоръчайте ми нещо за сила и издръжливост което няма да попречи на хранителния ми режим( понижаващ теглото) Нещо което да ме зарежа със повече енергичност преди тренировка, че тоя кофейн повече ми идва, че на ден 5-6 кафета не ми мърдат пък и работа не ми върши... Не пия други добавки не съм и пил ако това е от значение.
Предварително брагодаря!

16.06.07
21:25

Креатин кре-алкалин,таурин...

16.06.07
22:10

А може ли съвет как да пия по колко с какво да се приемат като се има впредвид, че тренирам 2-3 пъти в седмицата за повече не остава време... Та ако воже и да кажете кое от трите да избера, че съм бая неук в темата отностно добавките

16.06.07
22:25

2 са не са 3.Креалкалина по 1,5 гр сутрин на гладно и преди тренировка.В нетренировъчни дни само една доза сутрин на гладно.Но можеш д аминеш и без нея.Таурина се пие преди и след тренировка по 2-3 грама.

16.06.07
22:42

А странични ефекти имат ли, смисъл таурина се съдържа във всички енергийни напитки а те те държат буден едва ли е саво от кофейна... а не мога да си подволя да си изгубя и тези 4-5 часа сън...

16.06.07
22:42

А също може ли да ми препоръчате някаква марка, която се счита за най-добрата ли най-безвредната ли де да знам... парите не са от голямо значие щом става дума за здравето... И да кажа предпочитам таблетки, по-удобни са за употреба не за друго...

Мнението беше редактирано от xaxaxa на 16.06.07 23:07.

17.06.07
11:29

Станични ефекти не,добавки са все пак макар,че ако се псотараеш да получиш такива сигурно ще има. :-) Кре-алкалин ползвам на PBL,но в Бг не се предлага.Поинтересувай се и ще намериш.На Сатурн излиза-най добре като цена.Таурин ти препоръчвам на NOW(Powder).
Проблем със спането няма да имаш ,не се безпокой.Таурин съм приемал и вечер преди лягане ,заедно с глутамин и такива индикации досега не съм имал.

Мнението беше редактирано от Jay_C на 17.06.07 11:29.

17.06.07
13:43

А чета нещо за някакви зареждащи периоди и тн. ще ми кажете ли има ли смисъл да правя такъв доколкото разбрах повечето имат отрицателно мнение по въпроса а зареждащия период означава една седмица вся сутрин на гладно по една доза нали така ?

А за таурина гледам има на таблетки nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=69&Itemid=43 мисля да взема тези а само да пи кажете къде мога да ги намеря ?

Мнението беше редактирано от xaxaxa на 17.06.07 14:07.

17.06.07
15:01

При този вид креатин не ти трябва зареждащ период ,пиеш го така както ти казах.Зареждане се прави при монохидрата,но и при него не е задължително.Ако искаш вземи си на таблетки.В сайта има телефони обади се там и ще се разбереш за доставката.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1