16.06.07
12:34
Здравейте.Тренирам от около 2 месеца
Висок съм 175 см, Тежа 57КГ на 16 години съм и тренирам от 3 до 4 пъти седмично във залата.. пия Креатин Монохидрат и бирена мая като целта ми е да покача теглото си. на ден ям по 5 яйца във варен вид като един от въпросите на които бих искал да получа отговор е по колко яйца на ден мога да консумирам без да се безпокоя за здравето си
надявам се някой да прояви интерес към темата и да ми пише
благодаря предварително
16.06.07
12:47
За яйцата, можеш да изяждаш колкото си искаш варени яйца, само, че мисля, че най много на всеки 3-4 белтъка да изяждаш по един жълтък... Няк’ви такива изчисления имаше из форума :)
За да качиш маса, ще трябва да си вземеш и протеин, че с този креатин нищо няма да направиш. Но преди да тръгнеш към добавките, трябва да имаш добър хранителен режим, защото в повечето случей той е проблема :)
16.06.07
16:58
Според мене добавки не ти трябват още. По тренирай още няколко месеца и тогава си вземи. А и както каза Красимир в повечето случаи проблема е с хранителния режим, ако той е добър ще постигнеш добри резултати и без добавки. А за яйцата сутринта може да ядеш по например 2 цели сварени с 2 само белтъци.
ясно, мерси за отговора
а искам да питам дали ще има неякакаф ефект ако пия сурови яйца
за енергия и маса някаде бях чул че помага ще има ли ефект или да продължавам с варените
17.06.07
14:15
Това е доста обсъждан въпрос, но според мене сурови яйца - не. Никога не съм ял сурови и съм минал и без тях, така че по-добре си ги яж варени.