Протеина на Dymatize

17.06.07
20:03

Ако си спомням  правилно май имаше изследване в което въпросният протеин не отговаряше на написаното.Мислех си сега да го опитам ,но ако има нещо такова май пак ще си взема ОН.Какво ви е мнението за въпросното изследване,което доколкото си спомням беше публикувано в нчкакъв чужд сайт? :roll:

17.06.07
20:26

Аз съм пил на Dymatize…На вкус и разтворимост беше супер,но като видях изследването се разочаровах...Нз дали е истина или отрицателна кампания,но въпреки всичко тази фирма си вдигна най-много цената на протеина(от 29$ на 38$),което би било голяма наглост,ако изследванията са реални...Заложи на сигурното,а и по-евтиното вече-ON…

Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 17.06.07 22:10.

И аз вече не знам какво да мисля... Бих избрал ОН. Не знам защо точно и аз.

17.06.07
23:19

Не за друго,ами ми се искаше да го опитам този протеин.Но в крайна сметка май ще заложа на сигурното наистина.

18.06.07
05:19

Не съм търсил, но ако на повече от 1 изследвания има такива отклоненения - избягвай го.

18.06.07
07:53

CytoSport Complete Whey е добър вариант...Само хубави работи чета за него,а е много евтин в сравнение с останалите в грамаж 10 lbs ...

18.06.07
07:53

Публикуваното изследване беше във форума на bodybuilding.com, където имаше освен за Dymatize, и за ON. Оттам се разбра, че Dymatize лъжат в съдържанието, а ON си спазват съдържанието, както е оповестено на опаковката. А и разликата в цената си я има, така, че не се двуоми, взимай ON-a. Аз сега го привършвам моя и съм много доволен :) Даже май имаше повече дози :D

казано от Красимир! на 18.06.07, 07:53:

Публикуваното изследване беше във форума на bodybuilding.com, където имаше освен за Dymatize, и за ON. Оттам се разбра, че Dymatize лъжат в съдържанието, а ON си спазват съдържанието, както е оповестено на опаковката. А и разликата в цената си я има, така, че не се двуоми, взимай ON-a. Аз сега го привършвам моя и съм много доволен :) Даже май имаше повече дози :D

Ахам, като знам какво ругане беше .. хехе не са свикнали американците да ги лъжат  :-)

18.06.07
17:50

казано от Красимир! на 18.06.07, 07:53:

Ми и аз пръвършвам тука една 5 либровка ОН и ако кажа че ми е писнал ще ме линчуват. %-P Майтапа на страна.Благодаря на всички,май ще си взема пак ОН.

18.06.07
19:33

На цена до 100лв и аз бих си взел.Иначе моя избор e Champion Nutrition.

18.06.07
23:44

казано от emzo на 18.06.07, 19:33:

На цена до 100лв и аз бих си взел.Иначе моя избор e Champion Nutrition.

100 лв много ми се виждат вече.ОН се намира и по 80 лв 5 либровка! ;-)

19.06.07
08:58

Jay_C, къде се намира 5 либровка за 80 лв? Давай ги насам, колко са? 5-10 всички ще ги купим, само кажи..?

24.06.07
08:39

Аз пия от 4 месеца oт проетина на Dymatize и честно казано не усещам голяма разлика между него и този на ОН. Специално като вкус и разтворимост. Чувствително усещам разлика, когато сменям производителите. Така например първите два месеца, когато ползвах ОН усещах по-добро възстановяване, привикнах с него и почнах СN и в момента съм на Dymatize.

24.06.07
09:32

казано от WHOA на 24.06.07, 08:39:

Аз пия от 4 месеца oт проетина на Dymatize и честно казано не усещам голяма разлика между него и този на ОН. Специално като вкус и разтворимост. Чувствително усещам разлика, когато сменям производителите. Така например първите два месеца, когато ползвах ОН усещах по-добро възстановяване, привикнах с него и почнах СN и в момента съм на Dymatize.

Като вкусове и разтворимост Dymatize нямат равни в този ценови диапазон(може би само CN се доближават),но това ли е най-важното :cheese: Искам 23 грама протеин на доза от 29,а не 20-21…Лъжат ни за много работи,за които не се усещаме,но когато разберем за това-става кофти...

24.06.07
17:40

Jay_C специално за теб намерих темата там има изследвания от тази година и от миналата сас същите резултати.Ето я - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/25268/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1