За ефедрина, маането на луканки и още нещо...

DO

17.06.07
04:09

Обикновенно не обичам да давам крайни оценки, но след като се натъкнах на доста глупости във форума си позволих този пост, макар да знам че ще предизвикам полемики. Съвета ми е към повечето тиинейджъри тук преди да решат да се занимават с боди-билдинг поне малко да се ограмотят, да вземат да прочетат някоя книга, да придобият поне елементарни познания по биология и химия. Не може драги ми келеши да влизате за първи път в залата и първият ви въпрос да бъде:
“Ами ся кво трябва да зимам, чи дъ станъ изруд?” Всъщност може точно изроди да станете по този начин. И то в буквалния смисъл на думата. Трябва да научите поговоркат, че ако искаш да постигнеш нещо, трябва здраво да поработиш за да успееш. Четох преди няколко дни форума с бисерите и първо ми стана смешно а после ми докривя. Докривя ми за това, че ни така затъпяваща нацията. Айде то за мързела ясно, разбирам че без много труд искате да станете като Арнолд, ама то само с добавки не става. Ама мързела по бих могъл да простя, то кой ли не го мързи понякога. Ама простотията как да я преглътна. На един му се дигало кръвното само при доктора, друг махал по няколко луканки и пилета на ден, на трери му излизали пъпки на оная работа. Ми мерси много, ама спестете си я таз информация за вас, на мен не ми е нужна. Прочете туй-онуй, пък тогава елате и питайте! Надали ще ме разберете, щото можехте да го направяте, нямаше да чета простотиите които сте писали. Дано поне се жегнете малко, ама хич не ми се вярва!

MY

17.06.07
09:36

НАПЪЛНО САМ САГЛАСЕН С донтони_   ПРОСТОТИЯТ НЯМА КРАЙ  и няма да е зле ако се изисква преминаването на някакав елементарен тест свързан с бодибилдинга при регистрацията това може би би намалило достапа на некви ацките дебили до форума

Мнението беше редактирано от Mr Yates на 17.06.07 09:44.

17.06.07
10:25

еми “ацките дебили” нали се регистрират за да питат и да научат нещо

17.06.07
10:29

Има ги и ще си ги има , обаче нали това е целта на форума.Да се насочи този който незнае нищо в правилния път,да му се даде съвет и да му се каже кое е по-правилно.А тези “дебили”(както се изрази Mr Yates) явно са начинаещи и се ниждаят от съвет ...Еми дайте им ги ...

17.06.07
11:34

мързела на 90% от новите потребители е изумителен.не може да има 3-4-5 еднакви теми, пуснати в рамките на няколко часа.

17.06.07
11:50

К’во 3-4-5 теми... В раздела за хран. добавки за понижаване на теглото, всяка 2-ра тема на всеки 5 минути е за л-карнитина :) Аз от отговаряне научих всичко на изуст :) Да не говорим, че точно най - отгоре emzo е направил супер тема за самата добавка, ама няма начин.

MY

17.06.07
20:11

АБЕ КАК ДА НЕ СА ДЕБИЛИ КАТО НА СТЕРОИДИ ВИКАТ АСТЕРОИДИ АЕ ОБЕСНИ МИ  ТИЯ КВИ СА ПЪРВО ДА ЧЕТАТ ПОСЛЕ АКО НЕЩО НЕ ИМ Е ЯСНО ДА ПИТАТ ПА АКО И ПОМИСЛЯТ ПРЕДИ ДА ПИШАТ НЯМА ДА Е ЛОШО
Разбирам възбудата ти, но пиши с нормален шрифт !!
ASTOR

Мнението беше редактирано от ASTOR на 17.06.07 21:49.

Това сме го обсъждали много... Има някои неща които не се променят в тоя живот. Това е едно от тях.

17.06.07
22:00

казано от alleN на 17.06.07, 10:29:

Има ги и ще си ги има , обаче нали това е целта на форума.Да се насочи този който незнае нищо в правилния път,да му се даде съвет и да му се каже кое е по-правилно.А тези “дебили”(както се изрази Mr Yates) явно са начинаещи и се ниждаят от съвет ...Еми дайте им ги ...

Ето, аз като примерен потребител, направо те цитирам.
Да, това е целта на форума.
Скромното ми мнение е, че тази тема е абсолютно излишна.
Убеден съм, че дори и “многовъзмутения” автор е пускал ...странни запитвания. ;-)

И все пак за да съм в тон с темата: Четете преди да питате.точка. ;-P
Надали, някой който ще се регистрира след Х време ще го прочете и ще се възползва, ама нали такава е темата. :coolgrin:

18.06.07
04:40

Абе пичове много ясно че като си нов ще се допитваш и ще бъркаш някои неща чул недочул така се получава не виждам от какво  сте толкова “възмутени”  и чак цяла тема пуснали...

18.06.07
08:49

казано от The Prowler на 18.06.07, 04:40:

Абе пичове много ясно че като си нов ще се допитваш и ще бъркаш някои неща чул недочул така се получава не виждам от какво  сте толкова “възмутени”  и чак цяла тема пуснали...

Едва ли точно това има предвид автора на темата, по-скоро се възмущава от хората които иска да постигнат бързи резултати без да имат и грам разбирене за нито един аспект от фитенса или по-правилно от боди билдинга. Найстина си е абсурдно - някoe момченце на 15 години вижда по списанята про билдърите и иска да стане като тях за два месеца, влиза във фитнес залата и почва да разпитва за т’ва как да стане ‘изруд’, естествено там ‘компетентни’ лица го посъветват да почне да бие инжекции и става тя една. Другото е че много хора питат преди да се опитат сами да си отговорят на въпросите. В две трети от темите от новорегистрираните потребители по форума се задават въпроси на които е отговоряно стотици пъти и/или има полувин дузина статии из сайта за тях. За всички тези неща никой не е виновен разбира се. Аз лично обвинявам обществото като цяло, защото 2/3 са свинканали да са само и единствено консуматори и тенденцята е да продължаваме напред в тази посока.  8-/

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 18.06.07 08:55.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1