Лимон за отслабване.

18.06.07
18:37

Лимоновият сок е идеално средство за поддържане на тонуса и очистване на организма. Схемата за неговото консумиране е съвършено проста. През първия ден изпиийте на гладно сока от един лимон, но НЕПРЕМЕННО разреден с 2/3 вода. Всеки ден прибавяйте по един лимон, докато не достигнете до шест, като не забравяте да разреждате сока с посоченото количество вода. След това започнете да намалявате тяхното количество в същата последователност.
  Целият курс на лечение ще ви отнеме 13 дни. Този метод помага за подобряване на храносмилането, за ествественото прочистване на черния дроб, за изхвърлянето на шлаките, за неутрализирането на холестерина в кръвта. Освен това тази процедура ще ви помогне да намалите килограмите си.
  Това прочистване на организма, не е подходящо за болен стомах - язва, гастрит, защото дразни и образува киселини.
  За всеки случай, ако решите да изпробвате този метод консултирайте се с вашия лекар!

Какво мислите?  Дали ще подейства и какво му е мястото на този сок в хранителния ми режим, ако съм на НВД и бягам сутрин и пия протеин на гладно..? Няма да казвам източника, че да не правя реклама на сайта...

Чакам отговори само от компетентните органи във форума! :)

18.06.07
19:24

Освен проблеми със стомаха друго не виждам.Тия лимонени пирамиди не си ги и помисляй.
Признавам 1/2 лимон с 1 ч.л. зехтин ми помогна при песъчинки в жлъчката, но не бях на диета тогава.

Като заключение - не очаквай нищо !

18.06.07
20:46

Ами да ти кажа и аз съм скиптично настроен към това нещо, но случайно ми попадна в експлорера от гугъл и реших да го споделя и да видя к’во мислите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1