Важно--->прием на добавки HELP

CH

19.06.07
16:08

Здр...  започвам да тренирам сериозно фитнес след около 3-4 дена ,имам програма (мн добра) имам  и добавки: ,,сурватъчен протеин,креатин,глутамин и амино-киселини’‘.——> та вапроса ми е следния:
има ли проблем ако взимам всичките тези доабавки на 1 пЪт???
смисал ще ги взиам не с вода а с мляко,но ми се струват доста.
Лошо ли е да се взимат на 1 пЪт???

ПС—-> понеже от 4-5 месеца не сам се занимавал с фитнес ,трябва ли веднага да почвам с всичко?
аз мисля парво да започна 1 седмица с протеина и после да намеся останалите или е грешно?
моля кажете ми правилния начин на взимането на добавките. (примерни приеми) :)

10х предварително ;)

Темата беше редактирана от chukachy на 19.06.07 16:10.

19.06.07
17:56

има една тема по-горе - “за приема на суплементите” - важна е и я попрочети.ако тогава нещо не ти е ясно - питай.
не е добра идея всичко наведнъж да приемаш

19.06.07
17:57

Защо са ти аминокиселини, като имаш глутамин?
Според мен само протеина трябва да се взема отделно.

19.06.07
20:00

Тренирай месец преди да започнеш да ги пиеш. И си спести или глутамина или аминото, понеже няма смисъл наведнъж. Няма проблеми ако пиеш протеин, креатин и глутамин на веднъж. Всички го правят, а и аз доста пъти. Т’ва е доста яка комбинаци :)

Протеина можеш да приемаш сутрин на гладно и веднага след тренировка за да предотвратиш загубата на ММ.

Глутамина също след тренировка по 5 гр и преди лягане :)

Креатин, ако досега не си пил можеш да направиш 5-6 дневен зареждаш период и после да си го пиеш нормално :)

Незабравяй, че най - важна ти идва храната!

Може да ги взимаш заедно. Не е проблем.

CH

20.06.07
17:39

Искам да питам ,мога ли като свърша глутамина да изчерпам и аминокиселините си ?????
И после като свърша аминокиселините да си купя отново глутамин.... :)
—->  хубаво ли е така да направя или не ..?

И още нещо...: глутамина и амино-кислелините една и саща деиност ли вършат или има и разлика???

20.06.07
19:20

глутамина е една от аминокиселините

MR

20.06.07
20:58

Вземай всичко заедно

21.06.07
19:43

какъв е смисъла от взимане едновременно на суроватъчен протеин и аминокиселини, че не се сещам нещо?

Колкото повече толкова повече. Поне при добавките ако искаш добър ефект това е начина. Това е базирано на мои впечатления.

MR

21.06.07
21:37

казано от Jorku на 21.06.07, 20:41:

Колкото повече толкова повече. Поне при добавките ако искаш добър ефект това е начина. Това е базирано на мои впечатления.

Съгласен съм с това .Освен това въпросът беше дали е проблем да се вземат едновременно  ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1