Скрипци, трицепси, френско, стави ?

15.06.07
14:53

Така аз попринцип не ходя на зала ,но няколко пъти ми се е случвало да отида с приятели е така за атмосфера просто.Нещото което ми направи впечатление е начинът по който треньорът на последната зала която посетих кара посетителите да тренират трицепс или поне мойте приятели защото не всички го слушат.Та значи той им е забранил да правят френско под предлога че “смазвало” ставите и щели да имат много големи болки като качат годинките.Кара ги да тренират само на скрипеца като правят кик бек трицепсово разгъване с различни ръкохватки и изобщо всичко на скрипеца... Според вас вярно ли е това и до каква степен (според мен е доста преувеличено) и нужно ли е примерно да взимаме периодично глюкозамин и други такива протектори за ставите примерно ?А и друго според вас без френско може ли да се направи голям трицепс (натурално разбира се) и то като основната част ,а по някога и цяла трен е на скрипеца.На мен лично не ми е ясно защото вкъщи нямам такива уреди ,но съм чувал че тези упражнения влизат в графа оформящи(ясно е че няма отделни упражнения за маса и за релеф ,но все пак ) ?

Темата беше редактирана от The Prowler на 15.06.07 14:54.

15.06.07
15:01

Може и без френско, прави кофи и вдигане с тесен хват.

15.06.07
15:07

в много  зали  трениорите или там, каквито се водят, дават някви съвете да наблягаш на машините ама в действителност те трябва да са част от тренировката ти не 2/3 от нея

15.06.07
16:57

Аз лично предпочитам лег с тесен хват и кофички пред френското

15.06.07
20:10

казано от The Prowler на 15.06.07, 14:53:

Така аз попринцип не ходя на зала ,но няколко пъти ми се е случвало да отида с приятели е така за атмосфера просто.Нещото което ми направи впечатление е начинът по който треньорът на последната зала която посетих кара посетителите да тренират трицепс или поне мойте приятели защото не всички го слушат.Та значи той им е забранил да правят френско под предлога че “смазвало” ставите и щели да имат много големи болки като качат годинките.Кара ги да тренират само на скрипеца като правят кик бек трицепсово разгъване с различни ръкохватки и изобщо всичко на скрипеца... Според вас вярно ли е това и до каква степен (според мен е доста преувеличено) и нужно ли е примерно да взимаме периодично глюкозамин и други такива протектори за ставите примерно ?А и друго според вас без френско може ли да се направи голям трицепс (натурално разбира се) и то като основната част ,а по някога и цяла трен е на скрипеца.На мен лично не ми е ясно защото вкъщи нямам такива уреди ,но съм чувал че тези упражнения влизат в графа оформящи(ясно е че няма отделни упражнения за маса и за релеф ,но все пак ) ?

Имате ли 15 години?Треньора не иска да рискува.

19.06.07
19:35

За мен френските преси (не знам защо такова име са им лепнали и ако някой знае може да каже) са най-доброто упражнение за трицепс.Мое мнение е че без това упражнение трицепсът ти почти никога не бил станал “огромен”. Макарите може да са полезни на плувци и тенисисти ,ама за културистите са просто глазурата на тортата,не и блата.

Имам болки в лактите отскоро точно от френското май. И тогава най - много ме боли като го правя. Но го правя все още. Мислех да почина 1 седмица да видим какво ще стане, но още не съм решил. Който го е страх от мечки да не ходи в гората.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1