19.06.07
00:45
здравейте, нов съм в форума ,
в смисъл отдава чета и няколко пъти се опитвам да се регистрирам и едва днес успях ;)
ОК, както и да е,
та въпросът ми е следния, когато пия витамини некви “MEGA MAN” незнам дали сте запознати с тях, но мисля че са ми силнички и ги избягвам понеже наблюдавам ходя да оринирам по често и цвета на орината ми е почти зелен, та искам да попитам дали това е нормално понеже това е главната причина поради която ги избягвам също и световъртеж и безсъние ако ги взимам след обед или вечер ;)
Също дали може да си набавям нужните витамини с храна защото гледам да избягвам почти всички изскуствени видове добавки и медикаменти, единственото което поемам е протеинов шейк след тренировка, и дали това е достатъчно за правилно развитие ,въстановяване и растеж.
19.06.07
04:21
...................................
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 04.10.07 00:09.
19.06.07
07:31
Ако искаш добро възстановяване можеш да си помогнеш с прием на бцаа веднага след тренировката.... Хранителния режим е най - важен, от него зависи твоя успех в този спорт :)
казано от Красимир! на 19.06.07, 07:31:
Ако искаш добро възстановяване можеш да си помогнеш с прием на бцаа веднага след тренировката.... Хранителния режим е най - важен, от него зависи твоя успех в този спорт :)
Да ама не, не вярвай толкова на реклами.Приемам много ВСАА и глутамин и пак съм уморен на моменти.Аз ще си го кажа пак - за мен с ВСАА и без е все тая.
19.06.07
18:12
ОК, хранителен режим имам, ям по 5-6 пъти на ден, предимно пиле и телешки паржоли , плодове, йогурт и всекви такива, ям бая но пак се чуствам отпаднал и нямам сила, незнам дали е от цигарите?
20.06.07
00:45
..................................
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 04.10.07 00:09.
20.06.07
02:32
Може би си прав, ям само месо по принцип, без хляб,
ок тези зареждащи дни, трябва да са в почивни дни когато не ходя на зала така ли,
в смисъл ако можеш да ми обясниш по подробно и какво точно трябва да ям, мерси предварително ;)