19.06.07
23:00
Тези дни ще трябва да се играе баскетбол в най-големия пек. Става въпрос за няколко пъти по 10 минути интензивна игра.
Та ми трябва нещо за пиене, от което да не се обезводнявам толкова бързо. Забелязал съм, че от водата след 2-3 минути игра устата ми е напълно пресъхнала, без значение минерална или чешмяна. Та се питах има ли изобщо нещо по-добро или няма начин да се избегне това обезводняване или не знам и аз точно какво е май. Мерси предварително :)
Айрян с газирана вода, като изключим това, че водата е газирана, ефекта му в жегите е много добър ;)
20.06.07
15:25
Водата в даден момент много ми дразни стомаха, затова я овкусявам с разтворими витамини (понеже поне при мен те не стават за друго). Има и различни изотонични напитки, които биха помогнали, стига да не се прекалява с кофеина в тях.
Газирано? (субективно) Бляк. :)
казано от Димитър Михайлов на 20.06.07, 15:25:
Има и различни изотонични напитки, които биха помогнали, стига да не се прекалява с кофеина в тях.
х2
20.06.07
21:12
Аз си слагам в 1.5 вода сока от един лимон или портокал плюс щипка сол (наиситна щипка, иначе има обратен ефект, ожадняваш по-бързо). Действа освежаващо, добро е за жегите и се усвоява няколко пъти по-бързо от организма, отколкото чистата вода.
21.06.07
22:34
Благодаря на всички ;)