20.06.07
13:50
Здравейте понеже съм нов и не разбирам много от фитнес се обръщам към вас и се надявам да ми помогнете.Искам да ви питам : ако тренирам за сила , правя кардио и упражнения за корем(http://www.bb-team.org/workout/1422) и спазвам равномерно балансирана диета ще има ли резултат. Искам да натрупам сила , защото нямам много и искам да изчистя корема и да се покажат коремните мускули(плочки).
тренирам 3 пъти в седмицата по тази програма:
Тренировка едно:
1. Клек с щанга - 5х5
2. Лежанка - 5х5
3. Гребане с щанга - 5х5
Тренировка две.
1. Мъртва тяга - 5х5
2. Раменна преса, прав - 5х5
3. Набиране с тежест - 5х5
20.06.07
15:23
Един такъв въпрос (без опити да се заяждам) - сигурен ли си, че има какво да покажеш като мускулатура на корема? Защото аз лично преди време също правех опити да покажа онова, което не бях развил въобще и колкото и да чистех, не се получаваше.
Що се отнася за комбинацията между хранене и тренировки, които посочваш, ако приемем, че вместо по 5, правя по 10 повторения, то аз тренирам по абсолютно същия начин и при мен успя да сработи (след няколко месеца ходене по мъките, докато свикна).
20.06.07
21:25
ами както писах горе ше тренирам за мускулите на корема , но искам да изчистя мазнините защото са в повече а колкото до това дали като ги махна тези мазнини ще се личи нещо не ме интересува. С времето предполагам че ще се покажат ако ги тренирам както трябва.А за повторенията за сила ли тренираш ? Защото четох на някои места че за сила трябвало по малко повторения , но повече килограми.