14.03.07
19:23
Здравейте на всички,
искам последно да изчистя съмненията си относно този продукт, зашото често пъти когато нямам време вместо 100гр ориз си хапвам 6-7 филии хляб. Та кажете според вас добър ли е и наистина ли е полезният хляб ?
14.03.07
21:39
6-7 филии са многооооооооооо за 1 ядене ако си на НВД или нещо подобно :)
не, не съм на НВД. Просто гледам а приемам около 200-250гр въгл на ден с цел подържане. И гледам да е до обяд. Та закуската ми е обикновено овес и после някой плод. И на обяд ям по 6-7 филийки, защото са много малки и горе долу ми се полу44ава въглехидрата за деня над 200гр. Вечерта някакво месо със салатка :)
та какво ви е мнението за самия хляб ?
На мен ми харесва , по добър е от повечето които има в магазина и най важното е че е по полезен от тях . Има и добро съдържание !
100 грама ориз = 80гр въглехидрати, 1 филийка бонус = 11гр въглехидрати - давай смело с по 7, освен това препечени с извара са много вкусни! :wink:
BTW: Дано ориза който ядеш не е бланширан - взимай си кафяв ориз, цената му е със стотинки по-висока, а е пак така вкусен и много по-добър за хора с цели в бодибилдинга (много повече сложни въглехидрати от колкото в рафинирания бял ориз) !
Успехи със спорта!
Димо
да, само кафяв. И от фитнеса си купувам един обикновен НЕПОЛИРАН ориз. Обясниха ми че не е рафиниран и не е подлаган на някаква кофти обработка :)
11.06.07
18:30
А на самия хляб “бонус” има ли си хранителните стойности ?
казано от Rac3r на 11.06.07, 20:28:
я напишете какви са му хранителните стойности
Зависи от вида на хляба.Ето тук ги пише - http://bonus-bg.com/
Мнението беше редактирано от DDD на 12.06.07 05:03.
13.06.07
19:39
а за този конопения хляб някакво мнение ?
казано от Veseliq на 15.03.07, 08:46:
100 грама ориз = 80гр въглехидрати, 1 филийка бонус = 11гр въглехидрати - давай смело с по 7, освен това препечени с извара са много вкусни! :wink:
BTW: Дано ориза който ядеш не е бланширан - взимай си кафяв ориз, цената му е със стотинки по-висока, а е пак така вкусен и много по-добър за хора с цели в бодибилдинга (много повече сложни въглехидрати от колкото в рафинирания бял ориз) !
Успехи със спорта!
Димо
А знаеш ли кои въглехидрати са сложни и кои прости?
казано от sorog на 13.06.07, 19:39:
а за този конопения хляб някакво мнение ?
Какъв конопен хляб? От коноп ли?