20.06.07
22:16
Здравейте на всички,реших да Ви попитам едно въпросче,значи тренирах в залата 3-4месеца,но спрях поради някакви причини и скоро започнах отново и вече реших да си купа някакви хр.добавки и си взех Super Mass Gain,Creatine Monohydrate Pure и AminoWhey.Въпросът ми е следният досега не съм пил нищо и затова реших да се консултирам с разбиращи повече от мен хора,четох ама така и не ми стана много ясно тъй като всеки си пита за себе си.Значи как да вземам Super Mass Gain заедно с Creatine-a ли смесено ли или разделно,как да се пият наведнъж ли или на някакви глътки,а за AminoWhey може ли да се вземат веднага след gain-a и creatin-a или има известен период от време(ще си пречат ли нещо).Другият въпрос е как да ги пия в почивните дни в които не тренирам,тъй като мога да тренирам само 3пъти в седмицата заради работното ми време :).Благодаря предварително и ако е от полза на 19г.съм 183см 78кг. :)) също да кажа че си купих и Рибено масло,то ще влияе ли по някакъв начин или ще помага.Продуктите освен Рибеното масло са на Nutrim(сигурно много хора ще кажат,че не са хубави и няма да ми помогнат,затова да не го казват тъй като съм ги купил вече,най-добре е да ми помогнат колкото се могат повече) :)))
с кератина направи зареждане 5 дена по 20 гр. разделени на 4 приема: сутрин, преди трен. след трен., и вече, Супер масс... го пий преди и след тренировка там по колкото трябва а за аминокиселините незнам май след тренировка трявба.
А добре това зареждане хубаво ще го пия в тренировъчни дни,но не тренирам 5 последователни дни или трябва да се пие само в дните когато се тренира това зареждащо пиене
зареждането се прави 5 поредни дни след това се поддържа всеки ден без никакво прекъсване независимо дали ще тренираш или не. Когато не тренираш си избери 4 части на деня когато да пиеш креатина 4 пъти на ден по 5 гр. Ако има нещо питай
А има ли некво време до което трябва да изпия дозата след тренировка и проблем ли ще е ако примерно си купа сок от грозде и си сложа 5гр.в него и си го занеса в залата и след тренировката да го изпия ?Също така да те попитам за Рибеното масло няма да пречи ако си го пия ?
казано от ReeSe на 21.06.07, 21:10:
А има ли некво време до което трябва да изпия дозата след тренировка и проблем ли ще е ако примерно си купа сок от грозде и си сложа 5гр.в него и си го занеса в залата и след тренировката да го изпия ?Също така да те попитам за Рибеното масло няма да пречи ако си го пия ?
ами.. рибеното масло само ще ти е в полза. Гроздовия сок пак може да си по земеш само,че 5-те гр креатин си ги вземи в някаква кутиика или шише в което след тренировка налей вода и изпий креатина защото не е хубаво да стои повече от 15,20 минути разтворен във вода.