болка между плешките ?!?

17.06.07
19:53

Здравеите ! :)
Проблема ми е следниа - направи мъртва тяга (не бях правил от доста време ) с лека тежест . На следващия ден като станах сутринта ме белоше мускол между плешките от лявата страна :(  ( този мускол между грабнака и лявата плешка нов сам в занаята и не му знам името ) . Като се натоварвам не ме боли . След ден 2 ми замина , но по някога като стана сутрин пак ме боли ? А зашто е така не знам :((( болката е лека но доста неприятна :((

ПП. Още сам млад ( 17 години ) и сам доста слаб ! (185 см - 65 кг ) не бих искал да спирам с тренировките . Моля даите ми някъкъв савет :)

Благодаря предварително :)))

Темата беше редактирана от Alynace на 17.06.07 19:54.

20.06.07
08:57

Съвета ми е преди да започнеш тренировката да загряваш доста стабилно (ок.10-15 мин.) - китки, лакти, рамена, кръста, прави стречинг! Дай си малко почивка за да отшуми болката напълно, предполагам, че не е нищо сериозно.

22.06.07
09:29

И аз получих същата остра болка в горната част на лявата плешка,след придърпване на щанга за трапец.Вече два дена мн.ме боли.Надявам се да не е нещо сериозно.Ръката по4ти не си я движа.А как всъщност се разбира дали имаш разтежение или разкъсване,било то дори и частично ?! :exclaim:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1