Тичане по стъпали?

22.06.07
09:35

За свалянето на килограми са известни методите тичане, скачане с въже, веларгометър и др. Някой дори казват, че тичането по стъпали било още по-добре. Чного ми е чудно дали мога да си стегна краката и да изчезне целулита от дупето, ако тичам редовно и за колко време това може да стане. Някой знае ли?

22.06.07
09:50

Тичане по “стъпали” ... к’во е т’ва...

Със тичане ще стегнеш не само краката и дупето, ами цялото тяло... Най - добре е да бягаш сутрин на гладно :) Можеш да си вземеш и л-карнитин за по голям ефект.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 22.06.07 09:51.

22.06.07
10:08

казано от Красимир! на 22.06.07, 09:50:

Тичане по “стъпали” ... к’во е т’ва...

Със тичане ще стегнеш не само краката и дупето, ами цялото тяло... Най - добре е да бягаш сутрин на гладно :) Можеш да си вземеш и л-карнитин за по голям ефект.

Този отговор много ми хареса. Аз си мислех, че са само краката и дупето се стягат, а то кво било. А мислиш ли, че Л-карнитина е съвместим  с кърменето. Май трябва да попитам  в един друг форум. А по колко минути сутрин на гладно и всеки ден ли?

22.06.07
12:37

Само с тичане не става стягането, трябва и диета!
Можеш да тренираш като луда, но ако не промениш качеството и евентуално количеството на храната няма как да имаш резултат.

А целулита повЕрвай ми дори и с това няма да се махне.
За него трябва да наблегнеш на кремчета и специални процедури.

В случай, че още кърмиш по-добре забрави за добавките и строгите диети.

“стъпали” -те станАха лаф :)

22.06.07
14:31

Целулита не е чак толкова много, но все пак... С повече тичане ще се оправи. Тичам по стъпалите на къщата, а не на стадиона или във фитнес зала, защото няма кой да ми гледа детето. Колкото до храната избягвам сладкото (даже въобще не ям, веднъж седмично си купувам боровец четворка %-P ) също така и пържените храни.

22.06.07
18:27

Значи забравяш за добавките.... Ам според мен, докато кърмиш, не се лишавай от нищо, понеже ако се лишаваш, не лишаваш само себе си, схващаш ли ;) Тъй, че просто извършвай някаква физическа активност сутрин на гладно, примерно бягане по тези стъпали там :) Иначе вече, като спреш да кърмиш, тогава можеш да прибавиш л-карнитина и съответно леко по строга диета :)

22.06.07
20:12

Благодаря ти Краси за чудесния отговор.

23.06.07
06:15

опитвам се да си представя 15-20 минутно тичане по стъпали (предполагам, че за стълбище някакво става въпрос)  :wow:
целта на всяко кардио, без значение какво точно, е да се подържа висок пулс за определено време.надявам се с това търчане нагоре-надолу да успяваш да го подържаш.
успех в начинанието. и не се подлагай на строги диети поне докато кърмиш

23.06.07
13:00

Да стълбището на къщата, в която живеем. Максимума на тичане ми е 15 мин с една много кракта почивка. Забелязала съм, че точно на почивката се потя най-много,  ако съм и клекнала още повече. А нали с потенето човек не само смъква килограми а и изкарва токсините от тялото

DC

23.06.07
16:39

Впрочем наистина има ефект. Още в началото като почнах да свалям ,  всяка сутрин тичах  по стъпалите от 1вия до 6тия  етаж на блока в който живея ... 
Така че давай ;)  Стъпалите са твои сутринта :P

ВЛ

25.06.07
10:07

хахах не по стъпали а по стълби :)

25.06.07
14:22

казано от Стела на 23.06.07, 13:00:

Да стълбището на къщата, в която живеем. Максимума на тичане ми е 15 мин с една много кракта почивка. Забелязала съм, че точно на почивката се потя най-много,  ако съм и клекнала още повече. А нали с потенето човек не само смъква килограми а и изкарва токсините от тялото

топенето става с подържане на висок пулс.в твоя случай май ще е по-добре да драпаш известно време по стъпалата, почиваш малко -1-2 мин разходка и пак тичане - така ще си поразтеглиш кардиото поне с още 10 мин и ще е по-ефективно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1